Γλυκό σαν Μέλι

Με τόσες πολλές διαφορετικές ορέξεις να ικανοποιήσουν στον κόσμο του παιχνιδιού, τα online καζίνο έπρεπε πραγματικά να διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής τους από την άποψη του να προσφέρουν μια γεύση για κάθε παίκτη. Μερικοί προτιμούν φανταχτερούς και αισθησιακούς κουλοχέρηδες, ενώ άλλοι προτιμούν την πιο ρετρό εμφάνιση με μπάρες και κερασάκια. Το JackpotCity και η Microgaming είναι πρωτοπόροι στο παιχνίδι προσφέροντας ένα μενού που παρέχει απόλαυση σε όλους. Η τελευταία προσθήκη τους, το Pollen Party, είναι ένα αξιολάτρευτο παιχνίδι κουλοχέρη με άρωμα μελιού που υπόσχεται ώρες διασκέδασης, ειδικά χαρακτηριστικά και – το βρήκατε – γυρίσματα και κέρδη!

 

Pollen Party Banner 1   Pollen Party Banner 2   Pollen Party Banner 3   Pollen party Banner 4

 

Λειτουργίες Μπόνους

Οι φίλοι των αστείων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων θα νιώσουν αμέσως να έλκονται από αυτό το παιχνίδι, όπως – συγχωρήστε μας το λογοπαίγνιο – οι μέλισσες από το μέλι! Το χρυσό φόντο κηρήθρας έχει διανθιστεί με έναν από τους χαρακτήρες που θα μάθετε να γνωρίζετε και θα θέλετε να βλέπετε συχνά: το αξιολάτρευτο ροζ Babee – μεθυσμένο από νέκταρ και έτοιμο να ενεργοποιηθεί με την εμφάνιση 3, 4 ή 5 συμβόλων του στους τροχούς . Μόλις ενεργοποιηθεί, θα μεταφερθείτε σε μια όμορφη οθόνη μπόνους κηρήθρας, όπου μπορείτε να διαλέξετε όσες κρυφές απολαύσεις μπορείτε. Να είστε όμως προσεκτικοί, επιλέγοντας το κρυφό εικονίδιο POP θα τελειώσει η λειτουργία μπόνους. Βρίσκοντας το κρυφό εικονίδιο Επιπλέον Ζωής, θα παρατείνετε το παιχνίδι σας και θα σας επιτραπεί να συνεχίσετε να διαλέγετε.

Σας θυμίζουμε πάντως, ότι το μπόνους Babee δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Γυρισμάτων.

Τα δωρεάν γυρίσματα ενεργοποιούνται με σκορ 3, 4 ή 5 της κάρτας Scatter που μοιάζει πιο πολύ με σφήκα. Δεν είναι και ο πιο φιλικός τύπος, αλλά σίγουρα δεν θέλετε να τη διώξετε μακριά όταν τη δείτε. Επί πλέον, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Δωρεάν Γυρισμάτων, πετυχαίνοντας το μυστικιστικό στην όψη μπουμπούκι λωτού στον κεντρικό κύλινδρο, θα μπουν μέχρι και 3 σύμβολα Wild στους τροχούς! Αυτό είναι ένα παιχνίδι που ΘΕΛΕΙ να κερδίσετε!

Στην πορεία, θα συναντήσετε και κάποιους άλλους χαριτωμένους χαρακτήρες, όλοι τους γεμάτοι ενθουσιασμό στην προοπτική να σας δώσουν κάποια χρήματα! Εμφανώς εργαζόμενοι σκληρά, αυτοί οι μικροί φίλοι σας προσφέρουν 720 εκπληκτικούς τρόπους να κερδίσετε!

Μην αφήσετε τον εξαγωνικό σχεδιασμό των τροχών να σας μπερδέψει. Τα κέρδη απονέμονται για συνδυασμούς συμβόλων που πέφτουν από αριστερά προς τα δεξιά, και μόνο ο υψηλότερος νικητήριος συνδυασμός απονέμεται σε κάθε ταίριασμα συμβόλων. Θα το συνηθίσετε αυτό σε δευτερόλεπτα και, τα σύμβολα που αναβοσβήνουν και αναπηδούν, θα σας κάνουν να επιστρέψετε για περισσότερα.

Παίξτε Σήμερα το Pollen Party

Όπως με τα περισσότερα από τα παιχνίδια κουλοχέρη που προσφέρονται από τη Microgaming, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε χρήση του Auto Play, επιτρέποντάς σας να γυρίσετε 10x, 25x, 50x, 100x ή ένα ποσό της επιλογής σας. Το ελάχιστο στοίχημα είναι 50 νομίσματα, ενώ το μέγιστο είναι 500. Παίξτε όπως σας αρέσει, αλλά με 220.000 νομίσματα διαθέσιμα να τα αρπάξετε, δεν θα θέλετε να είστε ο τελευταίος της ομάδας.

Με αξιαγάπητους χαρακτήρες, πρωτότυπο σχεδιασμό και γοητευτικό ήχο, σίγουρα θα θέλετε να προσθέσετε το Pollen Party στη λίστα με τα αγαπημένα σας.