Μπάκαρα

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το Μπάκαρατ είναι τόσο διάσημο και διασκεδαστικό παιχνίδι είναι γιατί είναι πολύ εύκολο. Η απόφαση του παίκτη είναι περιορισμένη από το τύπο των στοιχημάτων διαθέσιμα, είναι στο χέρι του Ντίλερ να κάνει όλη την δουλεία και ο παίκτης μαζεύει μόνο τα κέρδη του. Το μίνι Μπάκαρτ, που είναι η έκδοση που παίζει ο περισσότερος κόσμος , ο παίκτης δεν έχει την επιλογή να ελέγχει της κάρτες του.
 

Στοιχηματισμός
Στοιχηματίστε στο δικό σας χέρι (Παίκτης) και θα έχετε house edge των 1.24%. Στοιχηματίστε στο χέρι του Τραπεζίτη και το edge είναι είτε 0.6% εάν υπάρχει 4% House cut ή 1.06% εάν το cut είναι 5%. Τέλος, υπάρχει και το στοίχημα της Ισοπαλίας που στην καλύτερη περίπτωση προσφέρει στο house τουλάχιστον 5% edge (Τραπέζι Πληρωμής 8:1) και στην χειρότερη 14+% (Τραπέζι Πληρωμής 9:1). Ξεχάστε το στοίχημα Ισοπαλίας για ευνόητους λόγους. Εκτός εάν βρείτε ένα παιχνίδι με 4% vig πάνω στα στοιχήματα του Τραπεζίτη, στοιχηματίζοντας Παίκτης ή Τραπεζίτης είναι έξι από ένα, μισή ντουζίνα από το άλλο.

Στρατηγική
Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό ενός καζίνο παίκτη όταν πρώτο αρχίζει να παίζει σε ένα παιχνίδι είναι ‘ Πως μπορώ να βελτιώσω τις πιθανότητες μου;’ Η απάντηση στο Baccarat είναι απλή και εύκολη: δεν μπορείς. Εκτός από το να προσπαθείς να αποφύγεις το στοίχημα Ισοπαλίας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείς να κάνεις.

Και τι γίνεται με το μέτρημα των καρτών, δικαιολογημένα θα ρωτούσατε; Στην τηλεόραση φαίνεται πως όλοι το κάνουν. Μην μπείτε στον κόπο γιατί είναι στημένο και κανονισμένο από πριν. Στατιστικές μελέτες έχουν συμπεράνει πως το μέτρημα των καρτών στο Baccarat είναι τελείως μη αποτελεσματικό, τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι να φθάσει χαμηλά και ακόμα και τότε το μέτρημα δεν θα σου προσφέρει και τόσα πολλά. Με άλλα λόγια θα σου προσφέρει $10 την ώρα για το γεγονός ότι ρισκάρατε $1,000,000. Πολύ καλύτερα να βγάλετε τα συγκριμένα ψιλά, καθαρίζοντας άλλων ανθρώπων τα παράθυρα.
Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, τον αναφέραμε παραπάνω. Όσον αφορά να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει, είναι καθαρά θέμα σταθερών και αυστηρών κανονισμών, και παρακάτω μπορείτε να τους συμβουλευτείτε:
Ο στόχος του Παιχνιδιού

Οι όροι του παιχνιδιού