Τα Immortal Romance φρουτάκια έρχονται για να μείνουν!

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Παρασκευή, 2012-12-21 στις

Η Microgaming έβγαλε το συναρπαστικό βίντεο φρουτάκι Immortal Romance στην πλατφόρμα της Mobile Air. Την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση έδωσε επίσημα στην δημοσιότητα η ίδια η ηγέτιδα πάροχος λογισμικού για online παιχνίδια στις 21 Νοεμβρίου.

Η Microgaming θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία στα κινητά για να αυξήσει την απόδοση και να παρέχει ανώτερη εμπειρία παιχνιδιού με καλύτερα γραφικά και λειτουργικότητα.
Αυτή η κίνηση ανεβάζει τον πήχη στα παιχνίδια στο κινητό και τοποθετεί την Microgaming ξανά στην κορυφή του ανταγωνισμού. Παραδοσιακά, τα παιχνίδια επιβαρύνουν τον επεξεργαστή μιας κινητής συσκευής εν αντιθέσει με το Immortal Romance που χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Immortal Romance θα απολαμβάνουν ποιότητα HD και άλλων στοιχείων παιχνιδιού που προηγουμένως ήταν προσιτά μόνο στους χρήστες των πολύ ισχυρότερων από τα κινητά, PC και λάπτοπ.

Ο αρμόδιος επικεφαλής της Microgaming, Neil Whyte, δήλωσε:

«Δείξαμε κατά τους προηγούμενους μήνες πως η Microgaming είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει της καλύτερες λύσεις της αγοράς στον τομέα των παιχνιδιών στα κινητά. Με νέες εκδόσεις μηνιαίως τόσο σε προϊόντα για το HTML5 όσο και το Mobile Air θέσαμε νέα κορυφή για την καινοτομία και την τεχνολογία στην βιομηχανία. Να γιατί πάνω από 60 εταιρίες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν δικό μας περιεχόμενο για κινητά, που αποτελείται από πάνω από 80 παιχνίδια σε όλες τις πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων των HTML5, Mobile Air και Java και είναι συμβατά με πάνω από 3.000 κινητά και τάμπλετ συσκευές. »

Λανσαρισμένο τον περσινό Δεκέμβρη το Immortal Romance έχει δημιουργήσει γύρω του ομάδα πιστών ακολούθων. Το εμπνευσμένο από τον κόσμο των βρικολάκων φρουτάκι περικλείει έναν ολοκαίνουριο κόσμο φαντασίας που περιλαμβάνει την μοναδική εμπειρία του διαδικτυακού τζόγου.

Η Microgaming θα εκδώσει ακόμα περισσότερα παιχνίδια φιλικά για χρήση σε κινητά στους ερχόμενους μήνες και αν κρίνουμε από την εμπειρία με το Immortal Romance, το 2013 θα είναι μια πολύ συναρπαστική χρονιά για κάθε χρήστη των παιχνιδιών της Microgaming.