Τα 10 Καλύτερα iPhone Hacks

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 07-09-2016

Το Apple iPhoniPhone Hacks e είναι ένα σπουδαίο κομμάτι τεχνολογίας και θα κάνει πολλά για να βοηθήσει να διαχειριστείτε την καθημερινή σας ζωή πιο αποδοτικά. Η συσκευή είναι φορτωμένη με όλων των ειδών κόλπων και hacks για να κάνει τα πράγματα απλούστερα και γρηγορότερα, και πολλά από αυτά είναι εκπληκτικά εύκολα στη χρήση και και την εφαρμογή.

Η χρήστες πρέπει να μάθουν πολλά απ’ τα κοινά hacks από μόνοι τους, αλλά είναι επίσης πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε μερικά όταν ξεκινάτε με μία νέα συσκευή της Apple γιατί μπορούν σίγουρα να κάνουν τι διαφορά στη ζωή σας!

Βγάλτε την Τέλεια Φωτογραφία

Κρατώντας πατημένο το κουμπί Λήψης στην εφαρμογή της Κάμερας θα λάβει μία σειρά από εικόνες σε γρήγορη διαδοχή. Μετά από αυτό, είναι εύκολο να διαλέξετε αυτήν που αποτυπώνει καλύτερα τη στιγμή.

Εύκολη Αναίρεση Ενεργειών

Για να κερδίσετε χρόνο όταν γράφετε ένα μήνυμα ή ένα email, η λειτουργία Αναίρεσης μπορεί να ενεργοποιηθεί απλώς κουνώντας το iPhone.

Bελτιώστε τις Εμπειρίες σας με τη Siri

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γίνει η καλύτερη δυνατή χρήση της Siri, και είναι δυνατόν επίσης να κάνουμε το σύστημα να διορθώσει τις προφορές τις, το «Δεν Προφέρεται Έτσι», ακολουθούμενο από τη λέξη που λέγεται λανθασμένα θα κάνει τη Siri να προσφέρει άλλες επιλογές τρόπων για να το πει.

Δημιουργήστε Χρήσιμες Συντομεύσεις

Συντομεύσεις για λέξεις και φράσεις τις οποίες πληκτρολογούν πιο συχνά οι χρήστες μπορούν να γλιτώσουν πολύ χρόνο όταν χρησιμοποιούνται σε μηνύματα κειμένου, emails, παράθυρα ζωντανής συνομιλία σε online καζίνο και σε άλλες ιστοσελίδες.

Η δημιουργία αυτών των συντομεύσεων είναι απλή και όλοι οι χρήστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάν στις Ρυθμίσεις του iPhone τους, στη συνέχεια να κάνουν κλικ στο Γενικά μετά στο Πληκτρολόγιο, Συντομεύσεις και Προσθήκη Νέας Συντόμευσης. Κάθε φορά που χρησιμοποιούν τη συντόμευση, η πλήρης φράση ή λέξη θα εμφανιστεί.

Χρησιμοποιήhack of the iphoneστε τις Δονήσεις ως Αναγνώριση Κλήσεων

Όπως διαφορετικοί ήχοι κλήσεις μπορούν να οριστούν για διαφορετικούς καλούντες, μπορούν επίσης να δημιουργηθούν διαφορετικές δονήσεις. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για χρήστες που έχουν δυσκολίες με την όραση τους. Για άλλη μια φορά, οι χρήστες πρέπει απλά να πάνε στο μενού Ρυθμίσεων και στη συνέχεια στους Ήχους, Δόνηση και Δημιουργία Νέας Δόνησης. Θα πρέπει να πιέσουν το νέο μοτίβο μόνοι τους.

Αποκτήστε πρόσβαση σε Πρότυπα e-Mail εύκολα

Κρατώντας πατημένο το κουμπί Σύνταξη επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα προηγούμενα σχέδια εύκολα.

Χρησιμοποιήστε το iPhone σαν αλφάδι

Σύρσιμο προς τα αριστερά όταν η εφαρμογή Πυξίδα είναι ανοιχτή μετατρέπει το iPhone σε αλφάδι, μετατρέποντας τη συσκευή σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο με το πάτημα της οθόνης.

Ενεργοποιήστε της ειδοποιήσεις LED

Μερικοί χρήστες μπορεί να προτιμούν να λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις τους με μία εκπομπή LED φλας, παρά με ήχους ή δονήσεις. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στη Γενική Προσβασιμότητα μέσα στο μενού των Ρυθμίσεων και στη συνέχεια ενεργοποιώντας το φλας LED για Ειδοποιήσεις

Ελέγξτε τις Χρονικές Σημάνσεις των Μηνυμάτων

Για να παρακολουθείτε τα μηνύματα κειμένου και να ελέγχετε πότε έχουν σταλεί, ένα σύρσιμο προς τα αριστερά θα δείξει λεπτομέρειες και το ιστορικό των μηνυμάτων.

Εκφώνηση Μηνυμάτων

Τα μηνύματα μπορούν να επισημανθούν και μετά να διαβαστούν δυνατά, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο εάν η χρήστες κάνουν κάτι άλλο ταυτόχρονα. Η Ενεργοποίηση αυτής της επιλογής γίνετε κάνοντας κλικ στις Ρυθμίσεις, Γενικά και μετά στην Προσβασιμότητας. Από εδώ, οι χρήστες πρέπει μόνο να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα Επιλογής Εκφώνησης

Το iPhone είναι τόσο πολύ περισσότερο από ένα απλό smartphone και με μερικά απλά hacks μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα πολυ-λειτουργικό gadget που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς.