Στοίχημα Ασφάλειας Blackjack – Είναι το κατάλληλο για σας;

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Σάββατο, 2014-08-30 στις

Αν σας αρέσει να παίζετε Blackjack online, τότε μάλλον θα σας έχει ήδη τύχει να βρείτε μια εκδοχή του παιχνιδιού που προσφέρει μια επιλογή «Ασφάλειας». Αυτό το στοίχημα Ασφάλειας έχει σχεδιαστεί με σκοπό να απαλύνει τον πόνο της ήττας, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να περιορίσουν τις απώλειές τους χωρίς πολύ μεγάλη ζημιά. Το κόλπο είναι να γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε το στοίχημα Ασφάλειας ώστε να αξίζει τον κόπο.

Οι παίκτες Μπλακτζάκ αξιοποιούν πράγματι το στοίχημα Ασφάλειας στα πλαίσια της στρατηγικής τους στο παιχνίδι. Όμως χρειάζεται προσοχή. Στην ουσία, πρόκειται για ένα παράλληλο στοίχημα του παίκτη που προβλέπει ότι ο ντίλερ έχει Blackjack. Αυτό το ξεχωριστό στοίχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μετά από το αρχικό μοίρασμα των φύλλων και αν το ανοιχτό χαρτί του ντίλερ είναι άσος.

Για να βάλουν στοίχημα Ασφάλειας, οι παίκτες πρέπει να χωρίσουν το αρχικό τους στοίχημα στα δυο. Εάν τελικά ο ντίλερ κάνει Μπλακτζάκ, τότε ενεργοποιείται η ασφάλεια. Εάν ο ντίλερ έχει οποιοδήποτε άλλο χέρι εκτός από Blackjack, τότε ο παίκτης θα χάσει απλά το στοίχημα της ασφάλειας.

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε το Στοίχημα Ασφάλειας;

Ο λόγος που οι παίκτες Μπλακτζάκ χρησιμοποιούν το στοίχημα ασφάλειας είναι επειδή ανησυχούν πως ο ντίλερ θα αποκαλύψει ένα 10 στο κρυφό χαρτί του. Αυτοί οι παίκτες βασίζονται περισσότερο στο ένστικτό τους και όχι τα στατιστικά του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, νιώθουν πως ο ντίλερ έχει ρέντα και είναι συνεπώς πιο πιθανό να κάνει Μπλακτζάκ.

Αν και το ένστικτο μπορεί να βοηθήσει πολύ στο Μπλακτζάκ, είναι πιο λογικό οι παίκτες να στηρίζονται σε μια αποτελεσματική στρατηγική παιχνιδιού – ακόμα και εκείνες που περιλαμβάνουν ένα διακριτικό μέτρημα των φύλλων – και να χρησιμοποιούν το στοίχημα Ασφάλειας μόνο όταν η στατιστική λέει πως ο ντίλερ μπορεί να κάνει Μπλακτζάκ.

Πού να παίξετε Μπλακτζάκ online

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε το στοίχημα ασφάλειας, τότε κατευθυνθείτε τώρα στο Καζίνο της Betway και παίξτε το καλύτερο Μπλακτζάκ που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Ως ένα επιπλέον κίνητρο, όλοι οι νέοι παίκτες που κάνουν εγγραφή, μπορούν να πάρουν ένα Μπόνους Καλωσορίσματος μέχρι και 1.000€.