Η SBTech εισέρχεται στην Πρόσφατα Ρυθμιζόμενη Αγορά της Κύπρου

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 21-07-2017

Η SBTech παρουσιάζεται στην αγορά αθλητικών στοιχημάτων της ΚύπρουΟ Premium Ευρωπαϊκός φορέας εκμετάλλευσης αθλητικών στοιχημάτων SBTech ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της πρώτης πλατφόρμας αθλητικών στοιχημάτων που θα λειτουργήσει στις αναδυόμενες αγορές της Κύπρου, Winmasters.cy.

Σύμφωνα με τους όρους της νέας σύμβασης συνεργασίας, η Winmasters υποχρεούται να παρέχει τις υπηρεσίες της τεχνολογικής εταιρίας SBTech σε όλους τους Κύπριους παίκτες της. Οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά για να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SBTech Εγκωμιάζει τους Eργαζόμενους Για Την Επιτυχή Έναρξη

Η SBTech έχει γίνει ένας από τους πρώτους φορείς αθλητικών στοιχημάτων που εισήλθαν στη στοιχηματική αγορά της Ρουμανίας, της Πορτογαλίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας. Η εταιρεία έχει πλέον γίνει επίσης ο όγδοος μπούκμεϊκερ που παίρνει άδεια λειτουργίας Κατηγορίας Β' στην Κύπρο, η οποία χορηγήθηκε από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου νωρίτερα το 2017.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SBTech Richard Carter αποκάλυψε στη δήλωση που ανακοινώνει την έναρξη του Winmasters.cy ότι, χάρη στη σκληρή δουλειά των υπαλλήλων της εταιρείας του, η έγκαιρη έναρξη του νέου ιστοτόπου στοιχημάτων στέφθηκε με επιτυχία. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος επαίνεσε τους υπαλλήλους του για τη δημιουργία μιας «λύσης υψηλής ποιότητας για τη λειτουργία της Winmasters στην Κύπρο» και σημείωσε ότι η δύναμη του νέου ιστοτόπου οφείλεται εν μέρει στην ισχυρή σχέση της εταιρείας του με την τελευταία.

Η Winmaster και η SBTech Αποβλέπουν Σε Καρποφόρα Συνεργασία

Ο Carter συνέχισε λέγοντας ότι είναι ικανοποιημένος που η SBTech είναι για μια ακόμη φορά ο πρώτος φορέας εκμετάλλευσης αθλητικών στοιχημάτων που εισέρχεται σε μια νεορυθμιζόμενη αγορά στοιχημάτων. Σημείωσε ότι η εταιρεία του επιθυμεί να διατηρήσει και στο μέλλον αυτή την τάση.

Ο διευθυντής της Winmaster Χρήστος Πρωτόπαπας σχολίασε επίσης την έναρξη, σημειώνοντας ότι είναι ικανοποιημένος που η συνεχιζόμενη σχέση της εταιρείας του με την SBTech συνεχίζει να αποδεικνύεται καρποφόρα. Είπε ότι, η δύναμη των αθλητικών στοιχημάτων και των υποστηρικτικών προσφορών της τελευταίας, θα βοηθήσουν τη δική του εταιρεία να διατηρήσει μια σταθερή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Ο Πρωτόπαπας πρόσθεσε επίσης ότι, η ταχύτητα της έναρξης στην Κύπρο, του εμπνέει εμπιστοσύνη ότι η Winmaster θα μπορέσει να επιτύχει τους στόχους της στην πρόσφατα ρυθμισμένη αγορά στοιχημάτων της Κύπρου.

Source links:
https://www.gamblinginsider.com/news/3651/sbtech-first-to-enter-cyprus-sports-betting-market