Νέα Συμφωνία Προμήθειας Για Τη Red Rake Gaming

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 21-06-2019

red rake gamingΜε βάση στη Βαλένθια, η Red Rake Gaming είναι γνωστή για τη δημιουργία δημοφιλών online παιχνιδιών καζίνο, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρεία, όμως, πλέον κινείται σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα επιτυχίας. Ανακοινώθηκε ότι η συμφωνία θα φέρει τους τίτλους των δημιουργών σε νέες Ευρωπαϊκές περιοχές, βοηθώντας τους να επεκταθούν ακόμη περισσότερο.

Ανακοινώθηκε ότι ο δημιουργός ολοκλήρωσε μια συμφωνία με τη Novigroup Limited Games. Η συμφωνία θα κάνει διαθέσιμα τα διασημότερα παιχνίδια του με βίντεο κουλοχέρηδες  στις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών των Novibet.co.uk και Novibet.gr. Με άλλα λόγια, η εταιρεία θα επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα αντίστοιχα. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Red Rake, Nick Barr. Ανέφερε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός επιθετικού στόχου επέκτασης.

Ένα Βήμα Μπροστά Και Για Τις Δύο Εταιρείες

Με την πρόσφατη αυτή κίνηση, η Red Rake αυξάνει την ήδη εντυπωσιακή λίστα πελατών της. Η εταιρεία προμηθεύει με περιεχόμενο τις Μάλτα, Πορτογαλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία, Ρουμανία και Σουηδία. Επιπλέον, μια παρόμοια συμφωνία οριστικοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, προσθέτοντας τα Stoiximan.gr και Betano.pt στην όλο και αυξανόμενη λίστα. Ο Barr πήρε την ευκαιρία για να αναφέρει ότι περισσότεροι από 30 βίντεο κουλοχέρηδες ξεχώρισαν, λόγω της ποικιλομορφίας τους.

Με την προσθήκη του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας, υπάρχουν πλέον πολύ λίγες περιοχές όπου η εταιρεία δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία της. Φυσικά, έγιναν όλες οι προσπάθειες ώστε να γίνουν διαθέσιμοι στις νέες σελίδες οι πιο ελκυστικοί και δημοφιλείς τίτλοι, όπως τα Tiger and Dragon Mystic Mirror, The Travels of Marci, Knights και Bonnie and Clyde. Αυτή η συλλογή θα έχει ισχυρό αντίκτυπο, βοηθώντας στην ενίσχυση της εξάπλωσης στην Ευρώπη.

Ενθουσιώδεις Δηλώσεις Συνεργασίας

Και οι δύο εταιρείες της νέας συνεργασίας έκαναν επίσημες δηλώσεις. Ο Barr ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που προσθέτει άλλη μια συμφωνία προμήθειας στη λίστα του, ενώ ανυπομονεί για την εκπλήρωση του συμβολαίου. Τελείωσε λέγοντας ότι η σχέση αυτή σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Η Novigroup Limited έκανε τη δική της δήλωση. Γνωστοποίησε στους παίκτες από την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει 14 νέους βίντεο κουλοχέρηδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς και ολόκληρη τη συλλογή από το Red Rake. Επιβεβαίωσε ότι η νέα συνεργασία ήταν εξαιρετικά επωφελής και ότι υπάρχει μεγάλη προοπτική και για τις δύο εταιρείες στο μέλλον.

Φαίνεται ότι ακολουθεί ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι για τους παίκτες των ιστοσελίδων και ένα επικερδές για τις δύο προσφάτως συνεργαζόμενες εταιρείες