Πως να διαλέξετε Φρουτάκια

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 02-02-2016
Δημοσιεύτηκε Marina on Δευτέρα, 2012-11-19 στις

Για τα φρουτάκια χρειάζεστε μονάχα λίγα κέρματα και τύχη και όσο έμπειρος κι αν είστε αυτό δεν θα αυξήσει τις πιθανότητες σας. Αυτό που μπορείτε να αλλάξετε όμως είναι το πόσο θα διασκεδάσετε παίζοντας. Υπάρχουν πολλά είδη και αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο για σας.

Σταθερής ροής ή Προοδευτικά

Τα φρουτάκια χωρίζονται σε δυο είδη. Οι σταθερής ροής προσφέρουν συγκεκριμένο χρηματικό έπαθλο ή τζακποτ ενώ οι προοδευτικοί είναι εκείνοι όπου υπάρχουν τουλάχιστον δυο συνδεδεμένα δίκτυα online φρουτάκια και το τζακποτ αυξάνεται συνεχώς όσο οι παίκτες παίζουν όλο και περισσότερα νομίσματα.

Τα φρουτάκια σταθερής ροής πάντα θα σας παραθέτουν έναν πίνακα αποδόσεων με τους νικηφόρους συνδυασμούς των συμβόλων, τις αποδόσεις, ποιος συνδυασμός κερδίζει το τζακποτ και τα ανώτατα και κατώτατα όρια στοιχημάτων.

Φρουτάκια με 3 ή 5 ροδέλες?

Στα κλασικά φρουτάκια έχουμε 3 ροδέλες που σημαίνει οτι πάντα εικονίζονται τρία σύμβολα σε μια γραμμή και από τον κατάλληλο συνδυασμό αυτών κερδίζουμε το παιχνίδι. Στην παραλλαγή με τις 5 ροδέλες οι κανόνες είναι οι ίδιοι απλά ανάλογα με το λογισμικό που χρησιμοποιείται αλλάζουν κάποιες παράμετροι όπως το ποσό του μπόνους, ο αριθμός των γραμμών που κερδίζουν, το σύμβολο wild, τον πολλαπλασιαστή κτλ.

Μονή γραμμή πληρωμής ή πολλαπλή?

Η γραμμή πληρωμής αναφέρεται στον αριθμό των σειρών των συμβόλων που καθορίζουν αν κερδίζεις ή χάνεις. Τα κλασικά φρουτάκια έχουν μόνο μια γραμμή ενώ υπάρχουν άλλοι με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Δηλαδή μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο με οριζόντιο συνδυασμό συμβόλων αλλά με κάθετο, διαγώνιο ή οποιονδήποτε άλλο. Τα φρουτάκια πολλαπλών γραμμών προτιμούνται από τους παίχτες καθώς προσφέρουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας.

Παιχνίδια με μπόνους.

Τα φρουτάκια με το επιπρόσθετο χαρακτηριστικό μπόνους, μπορούν να προσφέρουν είτε μια δωρέαν περιστροφή είτε ένα αποκλειστικό επίπεδο παιχνιδιού. Αυτά συνήθως απαιτούν κάποιου είδους ικανότητα και γι’ αυτό σου παρέχουν την δυνατότητα γρήγορου και αυξημένου κέρδους. Γι’ αυτό όταν επιλέγετε να παίξετε φρουτάκια αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψην.

Κλασικά Φρουτάκια ή φρουτάκια με θέμα?

Τα κλασίκα φρουτάκια έχουν 3-6 ροδέλες με 16-24 σύμβολα. Είναι πιο διαδραστικά από άλλα παιχνίδια καθώς σου επιτρέπουν να παρέμβεις στον ρυθμό που γυρνούν οι ροδέλες, να διπλασιάζεις το ποντάρισμά σου μετά από κάθε γύρισμα κτλ.

Από την άλλη μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά φρουτάκια με καποιο θέμα (βίντεο φρουτάκια). Αυτοί λειτουργούν ακριβώς όπως όλα τα φρουτάκια απλά τα σύμβολα βασίζονται σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ας πούμε βυθός ή πειρατές. Την όλη εμπειρία συμπληρώνουν τα κατάλληλα γραφικά, ήχοι και εικονογράφηση. Γεγονός που πολλοί ισχυρίζονται πως αυξάνει σημαντικά το ποσοστό απόλαυσης του παιχνιδιού.

Κάποιες φορές η επιλογή του παιχνιδιού που μας ταιριάζει καλύτερα προκύπτει τυχαία άλλες πάλι κατόπιν επισταμένου ψαξίματος . Οι περισσότεροι παίκτες βρίσκουν αυτό που τους καλύπτει παίζοντας πολλά παιχνίδια προτού επιλέξουν.