Η Playtech Αναπτύσσει τα SSBT για τον OPAP

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 04-10-2017

Η Playtech αναπτύσσει τις Συσκευές Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού του ΟΠΑΠΗ Playtech BGT (PBS), το κομμάτι αθλητικών στοιχημάτων του γίγαντα του κλάδου τυχερών παιχνιδιών Playtech PLC, έχει ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού ή SSBT για τον ΟΠΑΠ. Ο διαχειριστής στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, θα προμηθευτεί όλο το λογισμικό και τα συστήματα των SSBT από την Playtech BGT (PBS).

Η Playtech BGT (PBS) θα Καλύψει τις Ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς

Εκτός από τις Συσκευές Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού που θα προμηθεύσει η Playtech BGT (PBS), το τμήμα αθλητικών στοιχημάτων σχεδιάζει επίσης να προσφέρει προσαρμοσμένες πλατφόρμες αθλητικού στοιχηματισμού (over the counter) στους καταναλωτές της στην Ελληνική αγορά. Αυτές θα είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών.

Με την εφαρμογή και των δύο λύσεων, Αυτόματης Εξυπηρέτησης και πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού over the counter, η Playtech θα είναι σε θέση να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα λιανικής στο ελληνικό κοινό. Πάνω από 25.000 ζωντανές αγορές στοιχημάτων θα είναι διαθέσιμες. Αυτό θα πρέπει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη για τον ΟΠΑΠ και θα καταστήσει την εταιρική σχέση με την Playtech BGT (PBS) πολύ κερδοφόρα και για τους δύο.

Τεράστια Ευκαιρία για την Ανάπτυξη της Playtech

Η Playtech ιδρύθηκε το 1999 και έχει καταστεί δεσπόζουσα δύναμη στον κόσμο των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών. Από το 2010, η εταιρεία πραγματοποιεί πολύ ευφυείς εξαγορές επιχειρήσεων και αποφάσεις, επεκτείνοντας την αυτοκρατορία της με ταχύ ρυθμό. Το 2012 απέκτησε την Geneity, τον κορυφαίο πάροχο αθλητικών στοιχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και από τότε έχει καταστεί η υπ' αριθμόν ένα πλατφόρμα πανκαναλικού αθλητικού στοιχήματος, όπως φαίνεται και πάλι στην Ελλάδα με τη νέα συμφωνία με τον ΟΠΑΠ.

Η συνεργασία μεταξύ της Playtech BGT (PBS) και του ΟΠΑΠ έκλεισε τον Φεβρουάριο του 2017 και κάνει τον γίγαντα των τυχερών παιχνιδιών αποκλειστικό προμηθευτή των SSBT για τον Έλληνα διαχειριστή. Επί του παρόντος, ο ΟΠΑΠ εξυπηρετεί περίπου 4.500 σημεία στοιχηματισμού και η συνεργασία θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες προμήθειες SSBT της Playtech (BGT) PBS μέχρι σήμερα. Ο στόχος είναι η πλήρης ανάπτυξη του προϊόντος μέσα στους επόμενους 12 μήνες, κάτι που θα αποφέρει τεράστια κέρδη στην Playtech.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Playtech BGT (PBS), Dr Armin Sageder, δήλωσε ότι η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ απετέλεσε ορόσημο για το τμήμα αθλητικών στοιχημάτων του οργανισμού και ότι είναι υπερήφανοι που προσέφεραν λύσεις της Playtech σε αυτόν που χαρακτήρισε «τόσο σημαντικό προμηθευτή λαχειοφόρων αγορών». Κοιτάζοντας προς το μέλλον, συνέχισε να σχολιάζει ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης, καθώς ο ΟΠΑΠ επιδιώκει να ενισχύσει τις ψηφιακές λιανικές προσφορές του. Ο Dr Sageder πρόσθεσε ότι η Playtech αντιλαμβάνεται την τρέχουσα συμφωνία να σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακράς, αμοιβαία επικερδούς σχέσης.

Source links: 
http://www.igamingbusiness.com/νέα/η-playtech-bgt-sports-ξεκινά-την-ανάπτυξη-των-ssbt-οπαπ