Η Playtech ανακοινώνει νέο επώνυμο κουλοχέρη

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 27-03-2017

Νέος βίντεο κουλοχέρης από την PlaytechΗ μεγάλη εταιρία προγραμματισμού λογισμικού Playtech μόλις ανακοίνωσε την αναμενόμενη κυκλοφορία της τελευταίας δημιουργίας της , ήτοι του τελευταίου online κουλοχέρη. Με ονομασία Αμερικανός Μπαμπάς, ο νέος κουλοχέρης είναι ένα αποκλειστικά επώνυμο παιχνίδι που βασίζεται στην παιδική τηλεοπτική σειρά των  Seth McFarlane και Matt Weitzman. Η σειρά ακολουθεί τον πρώην πράκτορα της CIA, Stan Smith, και την οικογένεια του στις διάφορες γεμάτες Αμερική περιπέτειές τους.

Ο νέος κουλοχέρης θα θυμίσει αναμφίβολα στους παίκτες τις οικογενειοκεντρικές παιδικές σειρές όπως οι Simpsons,το  Family Guy,ή φυσικά την επίτιμη σειρά, η οποία ξεκίνησε το 2005. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει με πάνω από 5 τροχούς και 40 γραμμές πληρωμής, ενώ θα προσφέρει γραφικά και βίντεο κλιπ από την πρωτότυπη αγαπημένη σειρά.

Συναρπαστικά Χαρακτηριστικά και Μπόνους Τροχοί

Ο κουλοχέρης Αμερικανός Μπαμπάς καυχιέται για διάφορα χαρακτηριστικά όπως τα Wilds, τα Scatters και τους πολλαπλασιαστές. Το σύμβολο Scatter θα πυροδοτήσει ένα κλασσικό δωρεάν παιχνίδι spin όταν τρία ή περισσότερα εμφανιστούν στους τροχούς, και οι παίκτες που πυροδοτούν το παιχνίδι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα επαναληπτικά spin, τα στοιβαγμένα σύμβολα και άλλα μοναδικά θεματικά χαρακτηριστικά.

Το χαρακτηριστικό των τροχών με την κωμική ονομασία Schmooblydong Wheels προσφέρει στους παίκτες του Αμερικανού Μπαμπά  επαναληπτικά spin στους τροχούς και άλλα μπόνους για να δώσει επιπλέον ώθηση στις πιθανότητες νίκης τους . Ο πρώτος τροχός θα καθορίσει το βασικό χαρακτήρα του χαρακτηριστικού, ο δεύτερος τροχός θα καθορίσει τον αριθμό ζωών που έχουν οι παίκτες και ο τρίτος θα απονέμει μέχρι και 25 δωρεάν spin.

Ο ειδικός τροχός στον κεντρικό τροχό του παιχνιδιού επιβραβεύει τους παίκτες με πλήθος από σύμβολα Stan, τα οποία είναι τα δεύτερα πιο επικερδή σύμβολα  στον κουλοχέρη Αμερικανός Μπαμπάς. Επιπλέον Wilds μπορούν να κερδηθούν με το χαρακτηριστικό  Random Roger, με τον τρίτο τροχό και πάλι να καθορίζει τον αριθμό των Wilds στην προσφορά.

Πολλαπλασιαστές βασισμένοι στο χαρακτήρα και περισσότερα

Τα μπόνους χαρακτηριστικά δεν σταματούν εδώ. Το χαρακτηριστικό Francine Holy Grail προσφέρει  επιπλέον Wilds όταν η Francine εμφανίζεται σε οποιονδήποτε τροχό με το χρυσόψαρό της, τον Klaus, και μέχρι πέντε τροχοί μπορούν να γυριστούν εξ ολοκλήρου με αυτόν τον τρόπο. Ο προοδευτικός πολλαπλασιαστής της Hayley θα καθοριστεί επίσης από τον τρίτο τροχό, προσφέροντας γενναιόδωρους πολλαπλασιαστές για νίκες σε μπόνους παιχνίδια.

Ο κάθε χαρακτήρας στον Αμερικανό Μπαμπά θα έχει το δικό του μοναδικό χαρακτηριστικό μπόνους στο νέο κουλοχέρη της Playtech. Οι τροχοί και ο/η παρουσιαστής θα εμφανίζονται κάποιες φορές να συναντούν τυχαία τους τροχούς και να αφήνουν ένα μονοπάτι καθώς φεύγουν .

Ο τελευταίος κουλοχέρης της Playtech θα είναι διαθέσιμος σε όλες τις πλατφόρμες των επιχειρήσεων προγραμματισμού για τους φαν του κουλοχέρη στην Ελλάδα τόσο από σταθερό υπολογιστή όσο και από κινητό.