ΟΠΑΠ και Intralot ανανεώνουν τη συμφωνία των λαχείων

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 18-12-2017

ΟΠΑΠ και Intralot επεκτείνουν τη συμφωνία λαχείωνΗ Intralot και ο ΟΠΑΠ είναι οι δύο μεγαλύτεροι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών της Ελλάδας, με την Intralot να παρέχει τα παιχνίδια ελεγχόμενης ταμειακής αγοράς λαχείων και τον ΟΠΑΠ να επιβλέπει την παροχή αδειοδοτημένων και νόμιμων ευκαιριών τυχερών παιχνιδιών στο ευρωπαϊκό έθνος.

Οι δύο εταιρείες είχαν μια μακρόχρονη συμφωνία παροχής υπηρεσιών λαχείων και, σύμφωνα με νέες εκθέσεις των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, επέλεξαν τώρα να διατηρήσουν την επιχειρηματική τους συνεργασία τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ΟΠΑΠ και η Intralot αποκάλυψαν ότι υπέγραψαν παράταση της υφιστάμενης συμφωνίας τους, επεκτείνοντας τη συμφωνία για άλλα τρία χρόνια. Η συμφωνία αφορά τις υπηρεσίες και την παροχή αριθμητικών λαχείων και προσφέρει στον ΟΠΑΠ τη δυνατότητα να ανανεώσει την συμφωνία για άλλα δύο χρόνια.

Συμπεριλαμβάνονται εμπορικές βελτιώσεις

Η επέκταση της συμφωνίας είναι σύμφωνη με το «Όραμα 2020» του ΟΠΑΠ και τις στρατηγικές του προτεραιότητες, η πρώτη και κυριότερη από τις οποίες είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων του εντός των ρυθμιστικών συνόρων της Ελλάδας. Συνεχίζοντας τη συνεργασία του με την Intralot, ο ΟΠΑΠ θα διατηρήσει την παρουσία του στην τοπική βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών μέχρι το 2021 και πέρα.

Η νέα συμφωνία ανάμεσα στους δύο γίγαντες των ελληνικών τυχερών παιχνιδιών θα περιλαμβάνει επίσης την παράδοση σε όλη τη χώρα των ιδίων νέων πλατφορμών λαχείων της Intralot μαζί με μια σειρά καινοτόμων εμπορικών βελτιώσεων που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Damian Cope, η τεχνολογική στρατηγική της εταιρίας προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό, καθώς συνεχίζει να αποκτά αυξημένο έλεγχο και ευελιξία σε σχέση με τις ψηφιακές προσφορές και το τεχνολογικό περιβάλλον παιχνιδιού.

Σχόλια Διευθύνοντα Συμβούλου για την επέκταση της συμφωνίας

Ο Cope σημείωσε επίσης ότι ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται στενά με όλους τους εταίρους τους στον τομέα της τεχνολογίας, προκειμένου να παραδώσει το «Όραμα 2020» και να ανανεώσει τον ρόλο της τεχνολογίας στις δραστηριότητές του για να ωφελήσει τις ροές εσόδων του. Οι Έλληνες παίκτες φυσικά θα επωφεληθούν από τη συμφωνία και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες λαχείων μέσω των διαφόρων πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Αντώνιος Κεραστάρης σχολίασε επίσης την επέκταση της συμφωνίας, σημειώνοντας ότι η εταιρεία του είναι πολύ ευχαριστημένη που υπέγραψε τη συνέχιση της τρέχουσας συμφωνίας με τον συνεργάτη, πάροχο ελληνικών τυχερών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τον κ. Κεραστάρη, η συμφωνία θα επιτρέψει στην Intralot να συνεχίσει να προσφέρει σε έναν από τους «πιο σημαντικούς» πελάτες της τις τελευταίες και μεγαλύτερες καινοτομίες της σε υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν σχέση με τα λαχεία.

Πηγή: http://www.igamingbusiness.com/news/intralot-opap-extend-numerical-lotteries-deal