Οδηγός για Online Poker

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Σάββατο, 2012-10-06 στις

Η www.NoPayPOKER.com δημοσιεύει ένα νέο οδηγό για Online Poker σχετικά με τα λάθη της τεχνικής του «αργού παιχνιδιού».

Η τεχνική του «αργού παιχνιδιού» στο πόκερ, αποτελεί μια στρατηγική που υποδηλώνει στους άλλους παίκτες ότι το «χέρι» μας είναι «αδύναμο» και ότι στηριζόμαστε στα μετέπειτα τραβήγματα μήπως τελικά προκύψει κάτι καλό, ενώ στην πραγματικότητα το «χέρι» μας είναι «δυνατό» κι εμείς προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τη νίκη μας.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, η στρατηγική αυτή είναι κατάλληλη ενώ σε κάποιες άλλες μπορεί να αποδειχτεί πολύ επικίνδυνη.

Οι ηγέτες λοιπόν του δωρεάν online πόκερ NoPayPOKER.com αποφάσισαν να δημοσιεύσουν ένα ολοκαίνουριο μάθημα σχετικά με τους κινδύνους του «αργού παιχνιδιού» στο πόκερ. Το μάθημα χρησιμοποιεί ένα πραγματικό παράδειγμα από επαγγελματικό παιχνίδι ώστε να κάνει τις σχετικές παρατηρήσεις. Η πρόσβαση στο blog της NoPayPOKER.com είναι δωρεάν και ο τίτλος του μαθήματος είναι “Free Online Poker Training – A Slow Play Gone Hard.”

Το μάθημα είναι μέρος μιας νέας σειράς με στόχο τους αρχάριους και τους παίκτες online πόκερ ενώ καλύπτει το αμφιλεγόμενο θέμα του «αργού παιχνιδιού».

Στο μάθημα, ο εν λόγω παίκτης, θεωρώντας τον εαυτό του ασυναγώνιστο με ένα χέρι AA, «παίζει αργά» στο τραπέζι και χάνει. Το μάθημα συνοδεύει ένας οδηγός με βίντεο ο οποίος έχει σαν στόχο να εξετάσει εκτενέστερα τι πρέπει ο παίκτης να λάβει υπόψη του όταν «παίζει αργά» στο πόκερ.

Το «αργό παίξιμο» μπορεί να αποτελέσει μια πολύ αποτελεσματική στρατηγική που μπορεί να δώσει στον παίκτη μεγάλα ποσά αν εφαρμοστεί σωστά. Πάντα όμως η στρατηγική αυτή εμπεριέχει και το ρίσκο και δεν είναι πάντα αποτελεσματική.