Νέος κουλοχέρης με θέμα το Φάντασμα της Όπερας από

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 27-02-2017

Η δημιουργόςΟ κουλοχέρης με θέμα το Φάντασμα της Όπερας έτοιμος προς διάθεση-εταιρία κουλοχέρηδων Microgaming με έδρα το Νησί Μαν ετοιμάζει ήδη ένα ακόμα  online παιχνίδι κουλοχέρη για τους ανυπόμονους φαν της. Η εταιρία μόλις ανακοίνωσε ότι υπέγραψε ένα νέο συμφωνητικό αδειοδότησης με την  Really Useful Group προκειμένου να παρέχει στους παίκτες ένα κουλοχέρη βασισμένο στο διάσημο μιούζικαλ, Το Φάντασμα της Όπερας.

Το Φάντασμα της Όπερας είναι μία παραγωγή του Andrew Lloyd Webber που έχει επίσης γυριστεί και ως ταινία. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα ρομαντικό και τραγικό παραμύθι στην Όπερα του Παρισίου, όπου το Φάντασμα-άλλοτε πλούσιος κόμης- τώρα κρύβεται, ντροπιασμένος από τη σημαδεμένη εμφάνισή του.

Το Φάντασμα με τη μάσκα συναντά την προστατευόμενη του, Christine Daaé, ενώ εκείνη εργάζεται πάνω σε μία παραγωγή όπερας, και σύντομα αναπτύσσεται μία απίθανη ιστορία αγάπης μεταξύ των δύο χαρακτήρων.

Το παγκοσμίου φήμης Μιούζικαλ ως νέο παιχνίδι κουλοχέρη

Στόχος της  Microgaming είναι να αιχμαλωτίσει την ουσία αυτής της κλασικής ιστορίας στο νέο online κουλοχέρη. Με πολλούς φαν στην Ελλάδα και παγκοσμίως, το Φάντασμα της Όπερας, θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία έναν επιτυχημένο online κουλοχέρη με πολύ γνώριμη και πολυαγαπημένη ιστορία.

Ο κουλοχέρης θα είναι έτοιμος για το κοινό αργότερα στην πορεία του έτους, και θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην κινηματογραφική προσαρμογή του μιούζικαλ το 2004. Οι παίκτες μπορούν να αναμένουν να δουν γνήσια χαρακτηριστικά από το κινηματογραφικό υλικό, εικόνες, χαρακτήρες από την ταινία να εμφανίζονται στο παιχνίδι, μαζί με τα πιο γνωστά μουσικά κομμάτια του μιούζικαλ.

Το μιούζικαλ των αρχών της χιλιετίας αποδείχτηκε από μόνο του μεγάλη επιτυχία, ακολουθούμενο από την επιτυχία του έργου του Andrew Lloyd Webber το 1986 το οποίο έχει κόψει πάνω από  6 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια κατά το πέρασμα των ετών.

Αληθινό κινηματογραφικό υλικό και Δωρεάν Spins

Η Microgaming και οι συνεργάτες της έχουν εκφράσει τον ενθουσιασμό τους σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι κουλοχέρη με θέμα το Φάντασμα της Όπερας. Ο David Reynolds από τη  Microgaming σχολίασε την επερχόμενη διάθεση του παιχνιδιού, σημειώνοντας ότι το franchise του Φαντάσματος της Όπερας έχει τύχει απαράμιλλης επιτυχίας, αφού το έχουν παρακολουθήσει πάνω από  140 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

Συνέχισε λέγοντας ότι  η εταιρία είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με ένα μιούζικαλ για την τελευταία έμπνευση κουλοχέρηδων, γεγονός που υποδηλώνει ένα νέο είδος επώνυμων παιχνιδιών για τη δημιουργό-εταιρία και για την ολοένα διευρυνόμενη γκάμα κουλοχέρηδων. Ο κουλοχέρης παρουσιαστηκε στη φετινή Έκθεση της ICE στο Λονδίνο, αλλά μέχρι σήμερα η Microgaming έχει αποκαλύψει μόνο τις πιο βασικές λεπτομέρειες.

Λόγω της επιτυχίας των καζίνο online και μέσω κινητού τηλεφώνου κατά το τρίτο τέταρτο αυτού του έτους,  ο online κουλοχέρης με θέμα το Φάντασμα της Όπερας θα έρθει ως μια μοναδική έκφραση θαυμασμού σε μία από τις πιο πολυπαιγμένες όπερες παγκοσμίως, προσφέροντας ένα συνδυασμό καινοτόμων λειτουργιών του παιχνιδιού με δωρεάν μπόνους spins και πολλά άλλα.