Νέο Φρουτάκι ‘The Dark Knight’

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Τετάρτη, 2012-08-22 στις

Το The Dark Knight είναι το ολοκαίνουριο βίντεο φρουτάκι της Microgaming με 5 τροχούς και 243 τρόπους να κερδίσετε ένα από τα προοδευτικά τζακπότ του. Είναι βασισμένο στην ταινία του 2008 η οποία ήρθε τρίτη σε τζίρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Απέδωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως και το ίδιο επιτυχημένη φαίνεται να είναι και η συνέχεια της ταινίας, The Dark Knight Rises, η οποία βγήκε σε κυκλοφορία τον Ιούλιο. Πάντως το φρουτάκι The Dark Knight Rises πρόκειται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2013.

Πίσω στο παιχνίδι μας τώρα, σας περιμένουν Δωρεάν Γυρίσματα, τυχαία χρηματικά έπαθλα από τον Μπάτμαν και τον Τζόκερ καθώς και 4 προοδευτικά τζακπότ. Μπορείτε να παίξετε με μόνο 30 λεπτά ή και 6 ευρώ και θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε το κορυφαίο βραβείο των 4 εκατομμυρίων κερμάτων. Θα μπορέσετε να βοηθήσετε τον Μπάτμαν να σώσει το Γκόθαμ Σίτυ από τον Τζόκερ;

Κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού, αναζητήστε τον Μπάτμαν και τον Τζόκερ οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν τυχαία χρηματικά έπαθλα. Μπορούν να εμφανιστούν τυχαία στους τροχούς και να σας ανταμείψουν με χρηματικά έπαθλα, wild και extra wild. Το The Dark Knight διαθέτει τα χαρακτηριστικά Cinematic Spins με τα οποία εικόνες από την ταινία εμφανίζονται κάθε φορά που σχηματίζεται ένας κερδοφόρος συνδυασμός.

Τα Δωρεάν Γυρίσματα μπορούν να ενεργοποιηθούν αν εμφανιστούν 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter με τον Τζόκερ οπουδήποτε στους τροχούς και είναι 15 με διπλάσιο πολλαπλασιαστή. Πάντως, ο Μπάτμαν και ο Τζόκερ μπορούν να εμφανιστούν τυχαία και να σας χαρίσουν περισσότερα δωρεάν γυρίσματα και/ή να αυξήσουν τον πολλαπλασιαστή (ως και x5).

Τέλος, υπάρχουν και τα προοδευτικά τζακπότ, 4 στο σύνολο, τα οποία ενεργοποιούνται τυχαία. Το ελάχιστο ποσό για το Mega Προοδευτικό Τζακπότ είναι 1 εκατομμύριο κέρματα. Και όσο περισσότερα ποντάρετε, τόσο πιο μεγάλη πιθανότητα έχετε να χτυπήσετε ένα τζακπότ. Αν είστε αρκετά τυχεροί θα πρέπει να επιλέξετε με ποιανού το μέρος είστε (με τον Μπάτμαν ή τον Τζόκερ) και να γυρίσετε το τροχό για να ανακαλύψετε την μοίρα σας.

Το The Dark Knight σίγουρα ξεπερνά κάθε προσδοκία και είναι κορυφαίο παιχνίδι κατά τη γνώμη μας. Οι τυχαίες ανταμοιβές είναι γενναιόδωρες και τα Δωρεάν Γυρίσματα ιδιαίτερα προσοδοφόρα. Τα Cinematic Spins πρόσθεσαν πολλά στον ενθουσιασμό μας και η πιθανότητα ενός μεγάλου τζακπότ κρατάει το ενδιαφέρον όλων των παικτών. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορεί κανείς να παίξει δωρεάν καθώς τα φρουτάκια με προοδευτικά τζακπότ δεν είναι διαθέσιμα δωρεάν από τη Microgaming.