Νεο φρουτάκι Power Spins – Atomic 8s

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Τρίτη, 2012-07-10 στις 

Παρακολουθήστε το υπόλοιπο σας να απογειώνεται με εκρηκτικά κέρδη στο βίντεο φρουτάκι Power Spins – Atomic 8s. Με 5 τροχούς, 9 γραμμές πληρωμής, Scatter, Wild και την υψηλής τεχνολογίας επιλογή Power Spins™, αυτό το παιχνίδι θα σας πάρει το μυαλό!

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδανικό για παίκτες που έχουν προηγούμενη εμπειρία σε φρουτάκια αλλά οι κανόνες του παραμένουν απλοί.

Τα σύμβολα του παιχνιδιού είναι από τα παραδοσιακά κερασάκια μέχρι το σύμβολο Atomic 8s το οποίο μπορεί να αυξήσει τους κερδοφόρους συνδυασμούς.

Ενεργοποιήστε τα Power Spins, οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο κουμπί με την ένδειξη Power. Οι πληρωμές γίνονται με συνδυασμούς από αριστερά προς τα δεξιά ΚΑΙ από τα δεξιά προς τα αριστερά, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες να κερδίσετε συγκλονιστικά ποσά.

Με τα Power Spins θα πρέπει να επιλέξετε τον Μέγιστο Αριθμό Γραμμών Πληρωμής και να παίξετε 3 φορές το τρέχον στοίχημά σας – τα πλεονεκτήματα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Στοιχηματίστε από 0,01 μέχρι και 1 για να γυρίσετε τους Τροχούς. Είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο με το τζακπότ των 80.000 κερμάτων, ενώ ΑΛΛΑ 80.000 κέρματα μπορείτε να τα κερδίσετε με τη βοήθεια των Power Spins. Αναζωπυρώστε το πάθος σας για κέρδη ΤΩΡΑ!

Παίξτε Power Spins – Atomic 8s σήμερα για να σβήσετε την δίψα σας για φανταστικά κέρδη!