Νέα φρουτάκια απο τη Microgaming

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Παρασκευή, 2013-02-08 στις

Δύο νέοι τίτλοι λανσάρονται τον Φεβρουάριο

Η Microgaming θα λανσάρει δύο νέα παιχνίδια -το “Starlight Kiss” και το “Jason and the Golden Fleece“- στις πλατφόρμες Viper και Flash, μέσα στον Φεβρουάριο.

Το “Starlight Kiss” είναι ένα πεντάτροχο, βίντεο φρουτάκι με 243 νικηφόρους συνδυασμούς, που λανσάρεται ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το γραφικό με τα τριαντάφυλλα και τις ακριβές σοκολάτες που χρησιμοποιείται για φόντο παρέχει στους τυχερούς παίκτες επιπρόσθετες ευκαιρίες μέσω του Romance Bonus Game το οποίο ενεργοποιείται με τρία μπόνους σύμβολα και που έχει την δυνατότητα να αποφέρει μέχρι και δεκαπλούς πολλαπλασιαστές. Σε αυτό, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν τρία από τα δέκα ρομαντικά στοιχεία για να λάβουν όσα περισσότερα κέρματα και τριαντάφυλλα γίνεται για να γεμίσουν το Ρομαντισμόμετρο(!) [Romance Meter] που θα βλέπουν στην οθόνη.

Το “Jason and the Golden Fleece” [Ο Ιάσων και το Χρυσόμαλλο Δέρας] είναι ένα γεμάτο δράση και περιπέτεια φρουτάκι πέντε τροχών, με 25 γραμμές απόδοσης. Το παιχνίδι έχει σαν θέμα τον ελληνικό μύθο ενός νεαρού, του Ιάσωνα ο οποίος προκειμένου να διεκδικήσει τον θρόνο, ξεκινά με την βοήθεια των συντρόφων του για ένα ταξίδι ανακάλυψης του Χρυσόμαλλου δέρατος που ανήκε σε ένα μαγικό κριάρι.

Έχει σύμβολα Wild και Scatter που μπορούν να σας προσφέρουν έως και 10 δωρεάν γυρίσματα. Καθώς οι παίκτες ακολουθούν τον Ιάσωνα στο ταξίδι του να βρει το Χρυσόμαλλο Δέρας, θα αντιμετωπίσουν μια σειρά από μπόνους αποστολές. Συνολικά το “Jason and the Golden Fleece” έχει 6 μπόνους παιχνίδια, προσφέροντας στους παίκτες επιπρόσθετες δυνατότητες για νίκη.

Σύντομα θα σας παρέχουμε τα δυο καινούργια φρουτάκια μέσα απο τη σελίδα μας. Για ΔΩΡΕΑΝ διασκέδαση κάντε κλίκ εδώ.