Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο το Παιχνίδι Lost Vegas της Microgaming

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 15-09-2016

Το Lost Vegas είναι ένα πΝέο Παιχνίδι Lost Vegas από τη Microgamingαιχνίδι για κουλοχέρηδες που βασίζεται στην Αποκάλυψη ζόμπι που λαμβάνει χώρα στην πλέον δημοφιλή για στοιχηματισμό, πρωτεύουσα του κόσμου. Η ανάπτυξη και η παραγωγή του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Microgaming. Η εταιρεία θρύλος στον χώρο των λογισμικών για καζίνο και ιδιαίτερα γνωστή για τα βραβευμένα παιχνίδια κουλοχέρηδων, πρόκειται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στα τέλη Οκτωβρίου του 2016. Προς το παρόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο κανάλι της Microgaming στο YouTube.

Τα γνώριμα χαρακτηριστικά της Microgaming με 243 Τρόπους Νίκης και Κυλιόμενους Τροχούς, θα πρέπει να αυξήσουν αισθητά τις πιθανότητες πληρωμής σε αυτό το παιχνίδι με τους 5 τροχούς. Οι Κυλιόμενοι Τροχοί, που παραμένουν ενεργοί κατά τη διάρκεια του Μπόνους Γύρου Δωρεάν Περιστροφών, αντικαθιστά όλα τα εικονίδια νίκης με νέα σύμβολα, ώστε να συγκεντρώνονται μεγαλύτερα κέρδη.

Η μοναδική δομή πληρωμής με 243 Τρόπους Νίκης, σημαίνει ότι τα απαιτούμενα σύμβολα μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε θέση στον τροχό και δεν χρειάζεται να είναι στη σειρά για ενεργοποιημένη γραμμή πληρωμής. Εφόσον είναι στη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά, θα αποφέρουν κέρδη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε περιστροφή παρέχει στον παίκτη 243 πιθανότητες για κέρδος.

Η Microgaming που είναι γνωστή για τα έξυπνα και λεπτομερή παιχνίδια κουλοχέρηδων, εστιάζει στη δημοφιλή τάση για τα ζόμπι, συνεχίζοντας τη μόδα. Οι επιλογές 2 Μπόνους Γύρων, όπου οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν αν θα είναι με τους Επιζώντες ή με τα Ζόμπι, δείχνει την ικανότητα της δημιουργικής ομάδας να μεταφέρει το θέμα του παιχνιδιού σε κάθε επίπεδο.

Στην αρχή του παιχνιδιού, πρέπει να επιλεγεί συμμαχία. Αν οι παίκτες επιλέξουν τα Ζόμπι, τότε ο Μπόνους Γύρος θα εμφανιστεί σε λειτουργία Ζόμπι κι αν επιλέξουν τους Επιζώντες, ο Μπόνους Γύρος θα εμφανιστεί σε λειτουργία Επιζώντα. Ο γύρος ενεργοποιείται με τουλάχιστον 3 εμφανίσεις ενός Τυχαίου ραδιενεργού Συμβόλου. Ενώ και οι δύο Μπόνους Γύροι προσφέρουν το χαρακτηριστικό των Κυλιόμενων Τροχών, είναι αρκετά διαφορετικοί.

Στο Χαρακτηριστικό Κατάστασης Μόλυνσης Ζόμπι, οι παίκτες θα δουν να εμφανίζονται ολοκληρωμένοι Σωροί Ζόμπι. Θα μολυνθούν αμέσως και θα κλειδωθούν σε ένα μέρος, ώστε να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη. Οι Επιπλέον Σωροί Τζόκερ Ζόμπι, που μπορεί να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά κέρδη, ενδέχεται επίσης να εμφανιστούν.

Το ειδικό χαρακτηριστικό Κατάστασης Επιζώντα είναι το χαρακτηριστικό με το Απόθεμα. Κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Περιστροφών, τα σύμβολα κάρτας παιχνιδιού με τη χαμηλότερη αξία που ξεκινούν από 10 και φτάνουν στο Α αποφέρουν κέρδη στη στιγμή. Αυτά τα ποσά συγκεντρώνονται στη δεξιά γωνία της οθόνης παιχνιδιού, προτού προστεθούν στα συνολικά κέρδη του Μπόνους Γύρου.

Το τελευταίο μπόνους χαρακτηριστικό στο Lost Vegas είναι η Γροθιά Μετρητών των Ζόμπι. Αυτό ενεργοποιείται τυχαία κατά τη διάρκεια ενός συνήθους παιχνιδιού και εγγυάται την πληρωμή. Με όλα αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά και την προσοχή στη λεπτομέρεια, οι περισσότεροι ειδικοί στον χώρο αναμένουν ότι το παιχνίδι θα είναι ακόμη μια επιτυχία της Microgaming.

Παίξτε Τώρα