Η Inspired Gaming Group Στοχεύει Ψηλά

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 05-01-2017

H Inspired Gaming απολαμβάνει μεγάλη ανάπτυξηΗ Inspired Gaming Group, κορυφαίος πάροχος αθλητικού στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών, βίντεο λοταρίας, εικονικών αθλημάτων και mobile παιχνιδιών, ανακοίνωσε πρόσφατα τις επιτυχίες της για το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και τα σχέδια της για το 2017. Σε γενικές γραμμές ο όμιλος φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά και έχει πολλά για να γιορτάσει.

Μεταξύ άλλων, το προϊόν των Εικονικών Αθλημάτων της εταιρείας έχει περάσει την τεχνική δοκιμή από την Επιτροπή Ελέγχου Τυχερών Παιχνιδιών της Νεβάδα με επιτυχία. Ο πλήρης φάκελος θα πρέπει να λανσαριστεί στις εταιρίες στοιχημάτων σε ολόκληρη την πολιτεία μέσα στο 2017, με περαιτέρω αμερικάνικες αγορές να ακολουθούν. Έχουν συμφωνήσει επίσης να εγκαινιάσουν στο Μακάο και άλλες περιοχές στο ερχόμενο νέο έτος.

Το ενδιαφέρον της Inspired στο mobile επεκτείνεται επίσης, και είναι διαθέσιμο σε περισσότερους παρόχους από ποτέ. Επιπλέον, νέα παιχνίδια Κουλοχέρηδων σε HTML 5 θα ξεκινήσουν το 2017, όπως και Εικονικά Σπορ, αν ζητηθούν. Το Rush Basketball και το Mike Tyson Rush Virtual Boxing θα λανσαριστεί σε αρκετές χώρες, με τους Κουλοχέρηδες, Ρουλέτα και Μπλάκτζακ Mike Tyson να συμπληρώνουν το προϊόν της Εικονικής Πυγμαχίας. Ο θρυλικός σταρ του NBA Hall of Fame, Shaquille O’Neal, έχει επίσης δεσμευτεί να είναι ο Εμπορικός Πρέσβης για το Rush Basketball.

Μεγάλα Πλάνα για την Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες στις οποίες η Inspired σχεδιάζει να ξεκινήσει τα Εικονικά Σπορ το 2017, αλλά υπάρχει ακόμη ένας λόγος για την εταιρεία να είναι ενθουσιασμένη για αυτήν την περιοχή. Η Ελληνική Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό τους νέους κανονισμούς για τα Τερματικά με Βίντεο Λοταρία, με αποτέλεσμα να γίνει προσωρινή παύση. Τώρα ο ΟΠΑΠ, ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ότι πλέον οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συνεχιστεί η δραστηριότητα.

Ο ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων της Ευρώπης και είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής των αριθμημένων λαχείων και αθλητικών στοιχημάτων στην Ελλάδα, και έτσι η Inspired, σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, σκοπεύει να επεκτείνει σταδιακά περισσότερα από 3900 Τερματικά στη χώρα με Βίντεο Λοταρία κατά το 2017. Επιπλέον, η Inspired Gaming Group έχει συμμετέχει σε μια άλλη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ σύμφωνα με την οποία η πλήρης γκάμα των προϊόντων των Virtual Sports θα αναπτυχθεί σε περισσότερα από 4500 σημεία του ΟΠΑΠ μέσα στο 2016.

Σε Δυνατή Θέση το 2017

Ο Luke Alvarez, ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Inspired, έχει εστιάσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας σε όλο το φάσμα των ψηφιακών προϊόντων καθώς το 2016 πλησιάζει στο τέλος του. Με τόσα πολλά σχέδια για το 2017 να βρίσκονται σε εξέλιξη, φαίνεται πιθανόν ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί.