Ο Κουλοχέρης Huangdi: The Yellow Emperor Είναι Εδώ

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 11-01-2017

Η Microgaming κυκλοφορεί τον κουλοχέρη Huangdi: The Yellow EmperorΚατά τη διάρκεια του 2016, η περίφημη εταιρεία προγραμματισμού λογισμικού για online καζίνο, η Microgaming, κυκλοφόρησε έναν τεράστιο αριθμό νέων παιχνιδιών, σύμφωνα πάντα με την κουλτούρα της εταιρείας να παρέχει στους παίκτες φρέσκο και συναρπαστικό περιεχόμενο. Λίγο πριν το τέλος του έτους, κυκλοφόρησε τον τελευταίο τίτλο παιχνιδιού, και σε αντίθεση με τη συνηθισμένα θέματα των Χριστουγέννων, αυτό το παιχνίδι προσφέρει κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο.

Ο online κουλοχέρης Huangdi: The Yellow Emperor έχει ανατολίτικο θέμα και αντλεί την έμπνευση του από έναν σεβαστό Κινέζο πολεμιστή, απ’ όπου το παιχνίδι πήρε το όνομα του. Το ασιατικό θέμα είναι διαδεδομένο σε όλο το παιχνίδι, με το σκηνικό μίας παλιάς κινεζικής πόλης να συμπληρώνει την περιπέτεια των περιστρεφόμενων τροχών.

Ένα Εντυπωσιακό Τελείωμα για το 2016

Ο online κουλοχέρης Huangdi: The Yellow Emperor είναι μόνο ένας από τους πολλούς εντυπωσιακούς τίτλους που κυκλοφόρησαν από τη Microgaming κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Άλλες μεγάλες κυκλοφορίες που περιλαμβάνονται είναι οι Tarzan, Dragonz, Lost Vegas και Jungle Jim.

Εναρμονισμένο με το στιλ της Microgaming, ο κουλοχέρης Huangdi: The Yellow Emperor έχει ακαταμάχητα γραφικά, απίστευτα κινούμενα σχέδια και μουσική που θα σας μεταφέρει πολύ γρήγορα στη μαγευτική Ανατολή. Το θέμα του παιχνιδιού έχει μεταφερθεί σε κάθε επίπεδο και τα σύμβολα των τροχών περιλαμβάνουν κινεζικά μουσικά όργανα, ιατρικά σεντούκια, ξίφη Huangdi καθώς και τον ίδιο τον Yellow Emperor. Ακόμη και οι εικόνες στις κάρτες παιχνιδιού έχουν την Ασιατική επιρροή και είναι όμορφα διακοσμημένες ώστε να μοιάζουν με την κινεζική καλλιγραφία.

Για τους λάτρεις των συναρπαστικών κουλοχέρηδων με πλούσια γραφικά, αυτή η νέα έκδοση της Microgaming έχει γίνει πολύ γνωστή και έχει ήδη δημιουργήσει τους δικούς της οπαδούς.

Ακαταμάχητα Χαρακτηριστικά

Όταν πρόκειται για ειδικές λειτουργίες και μπόνους, ο Huangdi: The Yellow Emperor δεν σας απογοητεύει. Υπάρχει ένα Wild σύμβολο που μπορεί να εμφανιστεί σε ολόκληρη τη στήλη και να επεκταθεί και σε άλλες. Επίσης, το σύμβολο Scatter ενεργοποιεί την πληρωμή και τη λειτουργία δωρεάν μπόνους περιστροφών, ανταμείβοντας έτσι τους παίκτες με έως και 15 δωρεάν περιστροφές, και παρέχοντας τη δυνατότητα να ενεργοποιηθεί ξανά. Τα μεγαλύτερα κέρδη στο παιχνίδι είναι έτοιμα να αποκτηθούν κατά τη διάρκεια των δωρεάν μπόνους περιστροφών, και μέχρι 240 φορές του στοιχήματος του παίκτη, ή 6000 μονάδων.

Ο Huangdi: The Yellow Emperor θεωρείται ένας κουλοχέρης μεσαίου επιπέδου μεταβλητότητας και έχει απόδοση επιστροφής χρημάτων (RTP) περίπου 96,2%. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί δωρεάν ή με αληθινά χρήματα, με άμεσο παιχνίδι ή κατόπιν εγκατάστασης.

Με ένα τέτοιο εξαιρετικό τέλος το 2016, οι οπαδοί των κουλοχέρηδων της Microgaming είναι σίγουρο ότι ελπίζουν κατά τη διάρκεια του 2017 μια σειρά από νέες υπέροχες κυκλοφορίες. Γνωρίζοντας τις ικανότητες του προγραμματιστή λογισμικού από τη Νήσο του Μαν, είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκονται σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση που θα ανταποκριθεί η εταιρεία ξανά στις προσδοκίες τους.

Παίξτε Τώρα