Η William Hill συνεχίζει να επενδύει στην Αγορά του Τζόγου μέσω κινητών

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Παρασκευή, 2013-05-10 στις

Η William Hill, ηγέτιδα του στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναζητά τρόπους προσέλκυσης ακόμη περισσότερων χρηστών για την πλατφόρμα της που υποστηρίζει τυχερά παιχνίδια από τα κινητά. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο όμιλος υπέγραψε συμφωνία με την σουηδική Tradedoubler, εταιρεία λύσεων μάρκετινγκ με έδρα την Στοκχόλμη.

Η Tradedoubler θα έχει τον ρόλο του αποκλειστικού συνεργάτη της William Hill στην προσπάθεια επέκτασης της δεύτερης στον τομέα του άμεσου ενδιαφέροντος της, αλλά και για να παραμείνει στην πρωτοκαθεδρία μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενης βιομηχανίας στον κόσμο.

‘Η Tradedoubler έχει μια μακρά επιτυχημένη πορεία στον χώρο των κινητών συσκευών, γι’ αυτό είμαστε πεπεισμένοι πως θα επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους.” Δήλωσε η Kate Miller, διευθύντρια του τομέα Δημοσίων Σχέσεων της William Hill.

Η σπουδαιότητα της παρουσίας στην αγορά του τζόγου μέσω των κινητών.

Ο επικεφαλής κινητής τηλεφωνίας της Tradedoubler για το Η.Β. και την Ιρλανδία, Neil Ranatunga σημείωσε πως: “Εταιρίες που δεν έχουν παρουσία στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας θα δουν μακροπρόθεσμα το μερίδιο τους να μειώνεται, γεγονός που καθιστά τον τομέα των κινητών ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και ανάπτυξη τους.” Ενώ πρόσθεσε επίσης πως “Το να μπορείς να παρέχεις στον πελάτη τη δυνατότητα της απρόσκοπτης πλοήγησης στην ιστοσελίδα σου μέσω της κινητής του συσκευής αποτελεί το πρώτο βήμα για να επωφεληθείς των πλεονεκτημάτων αυτής της κερδοφόρας αγοράς”.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, προκύπτει με βεβαιότητα πως οι ταμπλέτες σύντομα θα ξεπεράσουν σε εισαγωγές τα λάπτοπ ενώ παράλληλα η διείσδυση των έξυπνων συσκευών στην αγορά του Η.Β. έχει αγγίξει το 62%.

“Το βάρος του διαδικτύου μετατοπίζεται συνεχώς προς τα κινητά,” σημειώνει η Miller. “και η ασυγκράτητη άνοδος των έξυπνων συσκευών αποτελεί μια απόδειξη. Οι πελάτες μας ζητούν από μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διασφάλιση της εύκολης πρόσβασης τους σε όλες μας τις εφαρμογές αποτελεί κορυφαία μας προτεραιότητα.”

Η William Hill, σημαντικός παίκτης και στο παιχνίδι από τα κινητά

Ο Neil Ranatunga υπογράμμισε πως τα παιχνίδια στοιχήματος στα κινητά μεγαλώνουν συνεχώς και οι πελάτες τα προτιμούν για την ταχύτητα και την απλότητα τους: “Η William Hill είναι σημαντικός παίκτης στον χώρο του στοιχήματος από το διαδίκτυο και γι’ αυτό είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που τους βοηθάμε στην προσπάθεια περαιτέρω διάδοσης και ενημέρωσης του κοινού για την εφαρμογή τους για τα κινητά”.

“Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που τους προσθέσαμε στη λίστα των πελατών μας επικεντρώνοντας την προσοχή στην στρατηγική μάρκετινγκ της εφαρμογής τους για τις κινητές συσκευές, αξιοποιώντας την μοναδική μας εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.”

Η Tradedoubler μπήκε στην αγορά του Χρηματιστηρίου της Στοκχόλμης το 2005 και έκτοτε επεκτάθηκε ανοίγοντας 18 γραφεία ανά την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Η.Β.

Το συνολικό δίκτυο του ομίλου περιλαμβάνει 128.000 ιστοσελίδες και 1.800 διαφημιστές.