Η RTG θα Κυκλοφορήσει ένα Νέο Online Κουλοχέρη

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 30-01-2017

Νέος κουλοχέρης Fucanglong από την RTGΝέο από τη RealTime Gaming, το Fucanglong είναι ένας online κουλοχέρης που στηρίζεται σε με μια μυθική κινεζική ιστορία. Ο Fucanglong ήταν ένας θρυλικός δράκος με φτερά πάρα πολύ μικρά για να πετάξει κι έτσι, αντί να ενωθεί με τ' αδέλφια του στον ουρανό, κρύφτηκε κάτω απ' τη γη και φύλαγε το θησαυρό του. Αυτή η μυστικιστική ιστορία έχει γίνει το θέμα της τελευταίας προσφοράς της RTG που αναμένεται να βρεθεί σύντομα σε online και κινητά καζίνο.

Ο online κουλοχέρης Fucanglong ξεκινά με 5 τροχούς και 1.024 τρόπους για να κερδίσετε αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές γραμμές πληρωμής. Προσφέρονται πολλαπλά ειδικά σύμβολα και λειτουργίες μπόνους, καθώς και ένα υψηλό στιλ διακύμανσης που θα δίνει λιγότερο συχνά, αλλά πολύ πιο συναρπαστικά κέρδη στους παίκτες με πραγματικά χρήματα.

Μοναδικά Σύμβολα και 1.024 Τρόποι να Κερδίσετε

Η Κίνα και οι δράκοι ήταν πάντα δύο εξαιρετικά συμβατά θέματα κουλοχέρηδων και η RTG έχει προσθέσει μοντέρνα γραφικά και κινούμενα σχέδια για να ενημερώσει το θέμα για τους σημερινούς παίκτες στην Ελλάδα. Το σκηνικό και οι τροχοί του παιχνιδιού είναι σχεδιασμένα σε χρυσό και κόκκινο – τα πιο τυχερά χρώματα της Κίνας – και μια ποικιλία από δράκους Fucanglong εμφανίζονται ως σύμβολα.

Ο κυρίως δράκος συνοδεύεται από σεντούκια θησαυρού, παραδοσιακά γκονγκ και πονηρούς εμπόρους χρυσού για να προσθέσουν μια ιδιόμορφη ιστορία που θα συνοδεύει το παιχνίδι. Τα σύμβολα εμφανίζονται με ένα δημιουργικό κινούμενο στιλ παρόμοιο με έργο τέχνης και υπάρχουν επίσης μοναδικά κινούμενα σχέδια και ηχητικά εφέ που συνδέονται με καθένα απ' αυτά.

Οι 1.024 τρόποι κέρδους του κουλοχέρη προσθέτουν ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, επιτρέποντας σε οποιαδήποτε όμοια σύμβολα που εμφανίζονται δίπλα-δίπλα στους τροχούς να υπολογίζονται ως νίκη. Το σύμβολο Fucanglong Wild εμφανίζεται επίσης σε 4 από τους 5 τροχούς του παιχνιδιού σαν συμπλήρωμα νικηφόρων συνδυασμών, δημιουργώντας πρόσθετες δυνατότητες νίκης. Το σύμβολο Wild επεκτείνεται επίσης στο παιχνίδι Δωρεάν Περιστροφών για επιπλέον ισχύ.

Θεματικά Μπόνους και Δωρεάν Περιστροφές

Ο Fucanglong φρουρεί επίσης 2 ξεχωριστά σύμβολα Scatter, καθένα από τα οποία ενεργοποιεί ένα ελαφρώς διαφορετικό μπόνους Δωρεάν Περιστροφών. Το Scatter Dragon Mountain θα ξεκινήσει μια λειτουργία μπόνους με το ίδιο όνομα. Σ' αυτή τη λειτουργία, η επανενεργοποίηση του παιχνιδιού προσθέτει άλλες 3 δωρεάν περιστροφές στα κεφάλαια του παίκτη και ο πολλαπλασιαστής αυξάνεται διαδοχικά από 1x έως 8x. Για την επέκταση των συμβόλων Wild, οι παίκτες θα πρέπει να ενεργοποιούν το παιχνίδι μπόνους με 4 ή 5 σύμβολα Scatter.

Στη συνέχεια, υπάρχει η λειτουργία Dragon Pearl, η οποία ενεργοποιείται από το αντίστοιχο εικονίδιο Scatter. Το μαργαριτάρι σε αυτό το παιχνίδι κρύβει πολλαπλασιαστές μεταξύ 3x και 88x για τους παίκτες, που μπορεί να είναι πολύ πιο προσοδοφόροι από τις επανενεργοποιήσεις. Αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να προσφέρει έξτρα μπόνους περιστροφές Fucanglong με νίκες έως και 888x του στοιχήματος ενεργοποίησης!

Είναι σίγουρο ότι οι Έλληνες λάτρεις των κουλοχέρηδων θα αγαπήσουν αυτό το βίντεο κουλοχέρη και η RTG έχει δηλώσει ότι είναι περήφανη για το νέο της παιχνίδι, δεδομένου ότι προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξαιρετική εμπειρία κουλοχέρη.

Παίξτε Τώρα