Η Microgaming λανσάρει παιχνίδια Playboy Live Dealer

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Παρασκευή, 2013-02-22 στις

Η Microgaming και το Playboy ανακοίνωσαν πως θα δουλέψουν από κοινού για να προσφέρουν στους παρόχους τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο την νέα συλλογή παιχνιδιών υπό την ονομασία Playboy Live Dealers. Το εν λόγω προϊόν της Playboy λανσάρεται μέσα στον Φεβρουάριο του 2013 και θα είναι στην διάθεση των παικτών από όλα τα διαδικτυακά καζίνα που τρέχουν με λογισμικό της Microgaming.

Ο Hugh Hefner έβαλε τις βάσεις της lifestyle αυτοκρατορίας του το 1953 και τώρα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του Playboy (φτάνει στο ύψος του 97% επί του ενήλικου πληθυσμού), τα 8 εκατ. φίλων της φίρμας στο Facebook και τα 17 εκατ. μοναδικών επισκεπτών της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο μηνιαίως για να αυξήσει το μερίδιο του στην αγορά του διαδικτυακού τζόγου.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Live Dealer της Microgaming, το Playboy θα δημιουργήσει το Playboy Club που θα περιλαμβάνει τα σέξι κουνελάκια του Playboy ντυμένα σαν ντίλερς σε ένα studio γεμάτο λάμψη που θα παρέχει παιχνίδια όπως η ρουλέτα, το Μπλάκτζακ, και το μπακαρά.

Η συμφωνία μεταξύ της Playboy και της Microgaming προβλέπει επίσης την δημιουργία RNG παιχνιδιών μεταξύ των οποίων Βίντεο-Φρουτάκια πραγματικών χρημάτων που θα βγουν στην αγορά από την Microgaming μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Nigel Singer,εκτελεστικός διευθυντής της 188BET σχολίασε: “Είναι συναρπαστικό για μας να είμαστε από τους πρώτους παρόχους τυχερών παιγνίων που θα προσφέρουν στους παίκτες τους το Playboy Live Dealer της Microgaming. Το Live Dealer θα αποτελέσει μείζον κομμάτι της συλλογής προϊόντων μας και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις προσέλκυσης νέων παικτών με ένα προϊόν που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microgaming, Roger Raatgever, πρόσθεσε: “Η καινοτομία του Playboy Live Dealer αποτελεί ακόμη μια πρωτιά της Microgaming στον χώρο. Είμαστε υπερήφανοι για την πολιτική μας να συμμαχούμε με τις σωστές φίρμες την σωστή στιγμή και το Playboy είναι μια από αυτές που είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε. Είμαστε πεπεισμένοι πως με το Live Dealer Playboy έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν που εγκολπίζει τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εικονικής φίρμας και θα είναι μια εξαιρετική προσφορά τόσο για τους παίκτες όσο και για τους παρόχους”

Σχετική δήλωση έκανε και ο ανώτερος αντιπρόεδρος του Playboy και γενικός διευθυντής του τμήματος ψηφιακών παραγωγών της εταιρίας, Jason Turner: “ Η συνεργασία της Playboy με την Microgaming είναι άλλο ένα παράδειγμα επιτυχούς παντρέματος της εικονικής μας επωνυμίας με τον καλύτερο στον τομέα του πάροχο παιγνίων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η εμπειρία παιχνιδιού που απολαμβάνουν οι πελάτες μας στα υφιστάμενα Playboy Club παίζοντας με πραγματικά Playboy λαγουδάκια-ντίλερς μπορεί πλέον να επεκταθεί και στον χώρο του διαδικτύου.”

Η Microgaming και το Playboy έχουν στόχο να αλλάξουν το τοπίο του διαδικτυακού παιχνιδιού βασισμένου στο φορμάτ του πραγματικού ντίλερ, εάν θα θέλατε και εσείς να γίνετε μέλος αυτής της επανάστασης, τότε, με την πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα πολλά καζίνο που τρέχουν με το λογισμικό της Microgaming που αξίζει το βάρος του σε χρυσό!