Νεο φρουτάκι The Grand Journey

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Κυριακή, 2012-07-08 στις

Ταξιδέψτε στην Προϊστορική εποχή και ετοιμαστείτε για μια μοναδική περιπέτεια γεμάτη μεγάλα κέρδη στο ΝΕΟ φρουτάκι πολλαπλών κερμάτων, με 5 τροχούς και 30 γραμμές πληρωμής, The Grand Journey. Με τα αμέτρητα χαρακτηριστικά του όπως Wild, Scatter, Δωρεάν Γυρίσματα και Πολλαπλασιαστές θα μπορέσετε να ανακαλύψετε το πραγματικό νόημα της νίκης.

Οι λάτρεις της περιπέτειας θα πρέπει να τα βάλουν με τίγρεις με κοφτερά δόντια, να αποφύγουν τον βροντερό T-Rex και να προσέξουν τις εκρήξεις των ηφαιστείων σε αυτό το γεμάτο δράση φρουτάκι!

Ένα τζακπότ 600.000 κερμάτων περιμένει τους εξερευνητές που θα κατακτήσουν το βασικό παιχνίδι και ένα επιπρόσθετο, συναρπαστικό τζακπότ αξίας 6.000.000 κερμάτων αυτούς που θα καταφέρουν να κυριαρχήσουν με τα Δωρεάν Γυρίσματα.

Το σύμβολο Wild είναι το λογότυπο του The Grand Journey. Διπλασιάζει τις πληρωμές όταν εμφανίζεται στους τροχούς. Το επιπρόσθετο σύμβολο Wild είναι η μηχανή του χρόνου, μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε στον 3ο τροχό και για έξτρα ανταμοιβές μπορεί να επεκταθεί σε ολόκληρο τον τροχό.

Το σύμβολο Scatter είναι ο πλανήτης Γη και όταν δύο ή περισσότερα από αυτά τα σύμβολα εμφανιστούν οπουδήποτε στους τροχούς ενεργοποιούνται Δωρεάν Γυρίσματα. Μπορείτε να λάβετε έως και 15 Δωρεάν Γυρίσματα. Κάθε μη νικηφόρο γύρισμα κατά τη διάρκεια των δωρεάν γυρισμάτων αυξάνει τον πολλαπλασιαστή πληρωμής κατά μία μονάδα μέχρι να κερδίσετε. Ο πολλαπλασιαστής επανέρχεται στην προηγούμενη τιμή όταν το γύρισμα πληρώνει. Δέκα φορές είναι η μέγιστη τιμή του πολλαπλασιαστή.

Παίξτε σήμερα και επωφεληθείτε από τις μεγάλες ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ που θα σας συνοδέψουν σε αυτό το περιπετειώδες ταξίδι.