Νέο Φρουτάκι Untamed – Giant Panda

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Δευτέρα, 2012-07-02 στις 

Αν ψάχνετε για διασκέδαση και σας λείπει ο ενθουσιασμός, παίξτε στο Untamed – Giant Panda παρέα με τον αξιολάτρευτο ήρωα μας.

Σε αυτό το νέο Βίντεο Φρουτάκι με 5 Τροχούς και 243 Τρόπους για να κερδίσετε, θα βρείτε το αξιαγάπητο Πάντα κρυμμένο στην γεμάτη μπαμπού ζούγκλα της Κίνας. Το μέγιστο τζακπότ είναι 7.500 και μπορείτε να παίξετε και με μόνο 0,01 ανά γύρισμα.

Καθώς παίζετε, αναζητήστε τα κύρια χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη σας.

Το σύμβολο Collect-a-Wild εμφανίζεται κάτω από τον τροχό, όταν βρείτε σε αυτόν ένα σύμβολο Wild. Αν καταφέρετε να τα βρείτε όλα, θα κερδίσετε ένα ξεχωριστό δώρο.

Με το χαρακτηριστικό Luck Nudge, μπορεί να φανείτε πολύ τυχεροί. Αν δύο Scatter εμφανιστούν οπουδήποτε στους τροχούς και υπάρχει και άλλο ένα που μόλις ξεπροβάλει, το Lucky Nudge™ μπορεί να βοηθήσει και το τελευταίο Scatter να εμφανιστεί στην οθόνη ενεργοποιώντας τα Δωρεάν Γυρίσματα.

Το νέο χαρακτηριστικό Your Gamble σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα στοιχήματα σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε να ποντάρετε ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε φορά που κερδίζετε και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να βάλετε στην άκρη μερικά από τα κέρδη σας. Για παράδειγμα: αν κερδίσετε 20 κέρματα, μπορείτε να επιλέξετε να στοιχηματίσετε τα 10 και να φυλάξετε τα άλλα 10. Για οποιαδήποτε κέρδη μετά από αυτό, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία, φροντίζοντας, κάθε φορά που ποντάρετε, να ρισκάρετε να χάσετε μόνο 10 κέρματα από τα κέρδη σας.

Το χαρακτηριστικό Brilliant Wilds το οποίο είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Γυρισμάτων, μπορεί να κρατήσει τα Wild τα οποία εμφανίζονται στην οθόνη για τον υπόλοιπο γύρο με τα Δωρεάν Γυρίσματα.

Διασκεδάστε όσο ποτέ άλλοτε και το γιγαντιαίο Πάντα θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος!