Το MPN Επαναφέρει Το Δημοφιλές UCOP

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 17-01-2019

Επιστροφή για τις διοργανώσεις UCOP του MPNΤο Πόκερ είναι προφανώς το παιχνίδι που παίζεται στο Δίκτυο Πόκερ της Microgaming (MPN) και το όνομά του έχει συνδεθεί βέβαια με τις προσδοκίες πολλών οπαδών του από όλον τον κόσμο για πολλά κέρδη. Μόνο πόκερ και πάντα πόκερ! Έτσι, προς μεγάλη χαρά όλων όσων αγαπούν αυτό το παιχνίδι, το δίκτυο MPN ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επαναφέρει και πάλι τη δημοφιλή σειρά πρωταθλημάτων UCOP που αποτελείται από 112 εκπληκτικές διοργανώσεις, οι οποίες είναι ήδη ενεργές εις διπλούν από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Το έπαθλο χρημάτων; €500.000 εγγυημένα!

Ώρα Να Ανοίξετε Τα Φτερά Σας

Πολύ καλά νέα για εκείνους τους παίκτες που τους αρέσει να ταξιδεύουν, καθώς ο πίνακας νικητών του UCOP Passport θα χαρίσει €10.000 σε έπαθλα κατά τη διάρκεια όλων ανεξαιρέτως των διοργανώσεων που θα είναι σε εξέλιξη από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Και όλα φαίνεται να είναι πολύ καλά σχεδιασμένα, αφού η σειρά πρωταθλημάτων UCOP ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση του Οικουμενικού Πρωταθλήματος Πόκερ που διοργανώνει με επιτυχία το MPN. Για αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς μια παρτίδα πόκερ κάθε μέρα, υπάρχουν επιλογές διαθέσιμες όποτε το θελήσουν, καθώς η Microgaming έχει φροντίσει για αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε Την Ευρώπη Με Στιλ Χάρη Στο MPN

Όποιος καταφέρει να βρεθεί στην κορυφαία θέση των νικητών θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει για μια περιπέτεια που θα θυμάται όλη του τη ζωή. Τρία Πακέτα Περιοδείας Πόκερ συνολικής αξίας €4.500 θα προσφερθούν από το MPN και επιπλέον ένα Online Πακέτο Εισιτηρίων για τις διοργανώσεις που θα φτάσει τα €550 θα δοθεί ως δώρο, μια ασύγκριτη προσφορά για όλους τους παίκτες που συμμετέχουν.

Ο τυχερός νικητής θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε από τις επόμενες διοργανώσεις του Δικτύου Πόκερ της Microgaming που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019. Όλα τα έξοδα ταξιδιού θα είναι πληρωμένα για δύο άτομα, που σημαίνει ότι ο νικητής θα μπορέσει να επιλέξει εκείνον ή εκείνη που θα ήθελε να ζήσουν μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία. Οι Περιοδείες του MPN θα έχουν σαν προορισμό μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, κάποιες από τις οποίες πιθανόν να μην είχατε σκεφθεί ποτέ να επισκεφθείτε. Ο νικητής θα λάβει επίσης άδειες εισόδου για τις κύριες διοργανώσεις, αλλά και για τα γεγονότα που οργανώνονται με την ευκαιρία των αγώνων.

Καιρός Λοιπόν Για Παιχνίδι!

Οι νικητές οποιασδήποτε διοργάνωσης UCOP Passport θα ανυπομονούν γιατί θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο Τουρνουά των Πρωταθλητών που θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου και να κερδίσουν επίσης ένα από τα πακέτα ταξιδιού Περιοδείας του MPN αξίας €1.500.

Πηγές:

https://www.microgaming.co.uk/