Λανσαρίστηκε το Legend of the White Snake Lady

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 05-08-2016

Η αρχαίο Κινέζικη λαWhite Snake Ladyογραφία είναι η έμπνευση πίσω από τον πιο πρόσφατο διαδικτυακό κουλοχέρη της Yggdrasil Gaming, το Legend of the White Snake Lady. Λανσαρισμένο τον Ιούλιο, το παιχνίδι έχει πέντε τροχούς, 243 Τρόπους να Κερδίσετε και πολλές λειτουργίες μπόνους.

Η λαϊκή ιστορία  της White Snake Lady πάνω στην οποία βασίζεται ο κουλοχέρης είναι μια παράξενη ιστορία με αθάνατους και ανθρώπους, πνεύματα που αλλάζουν μορφές, αντιζηλία, και αγάπη και γάμο.  Μια τυχαία συνάντηση ενός νεαρού με έναν μασκαρεμένο αθάνατο τον οδηγεί στην απόκτηση και στη συνέχεια στη απώλεια των χαπιών αθανασίας. Η απώλεια του αυτή των χαπιών είναι προς όφελος του πνεύματος του Λευκού φιδιού, και οι μοίρες τους διαπλέκονται. 

Το πνεύμα του Λευκού φιδιού παίρνει ανθρώπινη μορφή, για να καταλήξει να ερωτευτεί και να παντρευτεί το νεαρό άντρα. Όμως, ένα πνεύμα χελώνας, εξαγριωμένο από την καλή τύχη του Λευκού πνεύματος, βάζει σκοπό να φέρει την καταστροφή για το χαρούμενο ζευγάρι. Με πονηριά, το πνεύμα χελώνας κάνει την Κοπέλα του Λευκού φιδιού να αποκαλύψει την αλήθεια στον άντρα της, ό οποίος πεθαίνει άμεσα από το φόβο του.Η Κοπέλα του Λευκού φιδιού και η γυναικεία συντροφιά της προσπαθούν να επαναφέρουν τον άντρα της στη ζωή και να νικήσουν το πνεύμα χελώνας, που δεν παύει να προσπαθεί να κλέψει τις δυνάμεις του πνεύματος του Λευκού φιδιού.

Ο νέος διαδικτυακός κουλοχέρης της Yggdrasil gaming γιορτάζει το αγαπημένο λαϊκό παραμύθι με κινούμενα κλιπ και θεματικά γραφικά στους τροχούς του. Παγόδες, Κινέζικοι χαρακτήρες, μάγοι και ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι από τα σύμβολα που εμφανίζονται στους τροχούς.

Λαμβάνοντας υπόψη πόση δράση εκτυλίσσεται σε όλες τιε δεκαετίες στην ιστορία, ήταν απόλυτα ταιριαστό οι δημιουργοί του λογισμικού να περιλάβουν πανίσχυρες λειτουργίες μπόνους. Οι λειτουργίες μπόνους στο Legend of the White Snake Lady περιλαμβάνουν περιστροφές εκ νέου και Άγρια σύμβολα που παραμένουν. Μέχρι και τρία Άγρια σύμβολα μπορούν να κλειδωθούν στη θέση τους στους τροχούς κατά τη διάρκεια των περιστροφών εκ νέου, αυξάνοντας τις πιθανότητες του παίκτη για μια μεγάλη νίκη.

Το σύμβολο υψηλότερης αξίας στο νέο Legend of the White Snake Lady είναι ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας. Αν πέντε σύμβολά της Κοπέλας του Λευκού φιδιού έρθουν στους τροχούς στο μέγιστο ποντάρισμα, θα πληρώσουν 25 000 νομίσματα.

Σύμφωνα με το Casino News, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yggdrasil Gaming Fredrik Elmqvist είπε ότι ο δημιουργός είναι περήφανος για το παιχνίδι, το οποίο έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό και θα μαγέψει τα πλήθη. Ο Elmqvist πρόσθεσε ότι το παιχνίδι έχει μαγευτικό ήχο και ένδοξα γραφικά και πραγματικά είναι η επιτομή του μύθου.

Το Legend of the White Snake Lady είναι ακόμα μια καινοτόμα προσφορά από την Yggdrasil, που έχει αναπτυχθεί σε δύναμη κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Παίξτε Τώρα