5 Πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε για τα φρουτάκια

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 26-05-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Τρίτη, 2013-05-28 στις

Τα φρουτάκια θεωρούνται από πολλούς ασφαλής εναλλακτική λύση στα επιτραπέζια παιχνίδια όπως το Μπλάκτζακ και το Texas Hold’Em. Λειτουργούν με Γεννήτριες Τυχαίων Αριθμών (RNG) που εξασφαλίζουν την σταθερή διατήρηση των ακριβώς ίδιων πιθανοτήτων κέρδους, ασχέτως της διάρκειας του παιχνιδιού. Γι’ αυτό είναι αδύνατον να κλέψει κανείς στα φρουτάκια, όση ώρα κι αν περάσετε μπροστά στον κουλοχέρη. Παρακάτω διαβάστε κάποια στοιχεία που θα πρέπει να έχετε υπόψη.

Συμβουλή 1 : Μάθετε το πώς λειτουργούν τα φρουτάκια

Μάθετε το πώς λειτουργούν τα φρουτάκια: Χρησιμοποιούν τις RNG για να βγάλουν ένα τυχαίο συνδυασμό συμβόλων μετά από κάθε γύρισμα. Όλα λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και το αποτέλεσμα ενός γυρίσματος δεν μπορεί να αλλάξει.

Συμβουλή 2 : Ενημερωθείτε για τις πιθανότητες που δίνουν τα φρουτάκια

Ενημερωθείτε για τις πιθανότητες που δίνουν τα φρουτάκια. Αυτές θα πρέπει να αναγράφονται σε εμφανές σημείο. Με πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία, θα μπορείτε να συγκρίνετε τα παιχνίδια μεταξύ τους ως προς το πιο είναι το πλέον γενναιόδωρο στις πιθανότητες κέρδους που προσφέρει.

Συμβουλή 3 : Επιλέξτε παιχνίδια με υψηλές αποδόσεις

Επιλέξτε παιχνίδια με υψηλές αποδόσεις. Όλα τα φρουτάκια είναι προγραμματισμένα για να προσφέρουν σταθερό ποσοστό πληρωμών. Αυτό κυμαίνεται συνήθως από το 85% έως και το 95%, επομένως αποδίδουν πίσω το 85% με 95% από αυτά που παίρνουν. Φυσικά να έχετε υπόψη ότι μπορεί να μην δώσουν σε μια μόνο νίκη όλο αυτό το ποσό.

Συμβουλή 4 : Μην αλλάζετε συνέχεια φρουτάκια

Μην αλλάζετε συνέχεια μηχανήματα. Εάν σκεφτείτε πως οι πιθανότητες νίκης είναι σταθερά προκαθορισμένες, τότε θα πρέπει να επιμείνετε στο παιχνίδι που αγαπάτε – καθώς το ενδεχόμενο να κερδίσετε αυξάνει όσο παίζετε. Άλλωστε, με το να αλλάζετε συνεχώς μηχανήματα, μπορεί να εκνευρίσετε τους υπόλοιπους παίκτες.

Συμβουλή 5 : Σταματήστε όσο ακόμα κερδίζετε!

Σταματήστε όσο ακόμα κερδίζετε. Είναι ένας κανόνας που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, όμως πολλές φορές αγνοείται από τους παίκτες. Σίγουρα είναι δύσκολο να σηκωθείτε από το φρουτάκι όσο νικάτε, όμως με το λογισμικό των RNG όσο εύκολα θα μπορούσατε να νικήσετε μια και δυο φορές στη σειρά άλλο τόσο εύκολο είναι να χάσετε και τρεις και τέσσερεις. Εάν σας χαμογελάσει η τύχη, πάρτε τα κέρδη σας και φύγετε!

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κερδίσετε στα φρουτάκια και αυτός είναι να συνεχίζετε να παίζετε με την ελπίδα ότι στο τέλος θα φανείτε τυχεροί. Τα φρουτάκια καμιά φορά μπορεί να φαίνονται γενναιόδωρα, όμως να θυμάστε πως ποτέ το αποτέλεσμα από το γύρισμα των τροχών τους δεν μπορεί να είναι εγγυημένο.

Μήπως σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα ;

Μπορείτε να παίξετε δωρεάν φρουτάκια και άλλα παιχνίδια παχνίδια καζίνο στην ιστοσελίδα μας!