25.10.10 – Τηλεοπτικός ο ΟΠΑΠ!

Σπυρίδων Αντωνόπουλος - 25-02-2016

Δημοσιεύτηκε Marina on Δευτέρα, 2010-10-25 στις 

Το νέο νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τα τυχερά παιχνίδια απ’ότι φαίνεται έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον ΟΠΑΠ. Και αυτό γιατί πλέον το επίπεδο του ανταγωνισμού θα ανέβει σταδιακά με την είσοδο ξένων εταιριών στην Ελληνική αγορά. Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από του ιθύνοντες του ΟΠΑΠ οι οποίοι αποφάσισαν να λάβουν μέτρα.

Έτσι, αποφασίστηκε η δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά και μόνο από τα 5 περίπου χιλιάδες πρακτορεία του ομίλου. Το κανάλι θα προβάλει αθλητικά γεγονότα live καθώς επίσης θα αναμεταδίδει και ενημερωτικές εκπομπές γύρω από το στοίχημα το κίνο και τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρίας. Το πρόγραμμα θα είναι 12ωρο και σε αυτό θα περιλαμβάνεται ήδη το Αγγλικό και το Σκοτσέζικο πρωταθλήματα τα δικαιώματα των οποίων έχουν ήδη εξασφαλιστεί.

Υπεύθυνη για την ανάπτυξη και ολοκλήρωση του όλου προτζεκτ είναι η εταιρία Ιντραλοτ. Αυτό συμπεριλαμβάνει την τοποθέτηση των περίπου 5000 αποκωδικοποιητών, των 20.000 τηλεοράσεων και τη δημιουργία δυο στούντιο για την παραγωγή των τηλεοπτικών εκπομπών. Το κανάλι υπολογίζεται ότι θα είναι στον αέρα στις επόμενες εβδομάδες όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η απαιτούμενη προετοιμασία.